Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 27.11.2018

Milan Knobloch se loučí s pardubickým dresem

Možná jste v neděli večer na sociálních sítích zaznamenali příspěvek, ve kterém se pardubický brankář Milan Knobloch loučil s fanoušky, spoluhráči a trenéry.


Brankář Milan Knobloch přišel do pardubického klubu na začátku roku 2015 po angažmá v Živanicích a od jara nastupoval v pardubické brance. Svou premiéru ve 2. lize měl v březnu téhož roku na zlínském stadionu, kde pardubický tým v deštivém utkání podlehl 0:4. Když v následujícím roce skončil v klubu Luděk Frydrych, byl Milan jedničkou a do dnešního dne odchytal ve druhé nejvyšší soutěži úctyhodných 75 utkání! 

 

"Děkuji skvělým spoluhráčům a trenérům za krásné období," napsal 26letý brankář, který byl v minulé sezóně nejlepším brankářem F:NL co se týká počtu vychytaných nul a výrazně tak pomohl pardubickému týmu ke skvělému 3. místu v konečné tabulce. 

 

Nyní ale Knobloch v pardubickém klubu opravdu končí. "Milan za mnou přišel s tím, že by rád své angažmá v Pardubicích uzavřel," řekl nám sportovní manažer FK Pardubice Vít Zavřel. "Rozhodli jsme se mu vyhovět a jsme připraveni jednat o Milanově uvolnění, zatím ale žádná konkrétní nabídka na stole neleží," vysvětluje. 

 

Fanoušci na působení Milana Knoblocha na Vinici jen tak nezapomenou. Je podepsán nejen pod zmiňovaným 3. místem v minulé sezóně, ale na podzim roku 2015 to byl právě on, kdo hájil pardubickou branku a vychytal nulu při historické pohárově výhře nad pražskou Spartou. Milane děkujeme, ať se ti dál v životě a v kariéře daří!

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 27.11.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více