Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 17.04.2023

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Fotbalové jaro běží na plné obrátky, blíží se derby s Hradcem, přesto myslíme i na naše fanoušky. Právě pro ně jsme v týdnu od pondělí 17. do čtvrtka 20. dubna 2023 pro vás připravili zajímavou aktivitu, která bude probíhat v Paláci Pardubice. Tedy jen kousek od naší domovské CFIG Areny.


Pokud v pondělí 17. dubna přijdete do největšího nákupního centra v Pardubicích, najdete v rotundě výstavu fotbalových artefaktů. Jak těch současných, tak i řadu historických. Nové dresy poznáte na první pohled, možná vás zaujmou i ty starší. Na některé již působil zub času, nejsou z moderních materiálů, ale právě to je na nich krásné…

 

Můžete si prohlédnout repliku poháru, který FK Pardubice získal v roce 2020 za vítězství v druhé nejvyšší soutěži. Jistě oceníte krásu na zakázku vytvořené trofeje pro vítěze Poháru svobody z roku 1928, která v Pardubicích zůstala proto, že ji vyhrál slavný SK Pardubice. Vystavíme také několik plakátů, které zvaly na fotbal v Pardubicích před více než 110 lety – zkrátka to musíte vidět!

 

To nejzajímavější aktivita se ale v rotundě Paláce Pardubice odehraje ve čtvrtek 20. dubna 2023 v čase od 15:00 do 19:00 hodin. Připravený bude čtyřhodinový program, kterým vás provede Tomáš Ždímal. A bude to program pestrý a zajímavý. Dojde na autogramiádu hráčů našeho ligového týmu, soutěže o ceny, poslechnete si několik rozhovorů a ty mladší jistě potěší účast našeho esportového týmu. Každý si bude moci vyzkoušet hru FIFA 23 na několika herních konzolích.

 

Pokud se chceš o pardubickém fotbalu dozvědět více, rozhodně si udělejte čas na návštěvu Paláce Pardubice. Přesný časový harmonogram čtvrteční kontaktní akce přineseme v průběhu týdne na klubovém webu a sociálních sítích.

 

cw


(Autor: FK Pardubice | Datum: 17.04.2023 | Zdroj fotky: )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více