Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 18.04.2017

Jste připraveni na středu? Přijede Vlašim!

V neděli nastoupil pardubický celek proti Baníku (a získal cenný bod), další pokračování FNL ho čeká už ve středu! Na domácím trávníku přivítáme od 17:00 hod. FC Sellier & Bellot Vlašim!


banner

 

Pardubický klub, stejně jako jeho fanoušci, může být namlsaný po výsledcích v posledních třech kolech FNL. Naši hráči vydřeli sedm bodů a určitě by na tuto sérii rádi navázali i ve středu na Vinici. Ale pozor, Vlašim je protivník, na kterého je třeba si dát pozor. 

 

Nenechme se zmást tím, že z posledních pěti utkání Vlašim jen jednou vyhrála. Měla těžké protivníky a navíc je stále v první polovině tabulky, konkrétně na jejím 6. místě. Navíc v sobotu se soupeř notně namlsal, hostil Prostějov a rozstřílel ho 4:0. S týmem tedy evidentně ani nehnula změna trenéra, kterou jste jistě zaznamenali i vy. Od týmu směrem do pražských Vršovic odešel exPardubák Martin Hašek a nahradil ho trenér ze sparťanské líhně, Petr Havlíček.

 

Výhodou Vlašimi určitě bude, že měla na odpočinek o den déle, hrál již v sobotu, navíc pardubický tým musel v neděli absolvovat velmi těžké utkání na Baníku a počítat se musí i zdlouhavá cesta domů. Trenér Jiří Krejčí, kterého stále trápí bolavá záda, stále nemá jistotu toho, že se objeví ve středu na lavičce. Nicméně nezahálí, začátek týdne věnoval studiu záznamu utkání protivníka a výběrem vhodné taktiky. Snad bude mít šťastnou ruku.

 

Pardubický tým čeká další velmi důležité utkání. Zdá se vám jarních deset vydřených bodů málo? Rozhodně si za každý z nich zaslouží hráči pochvalu. Když se podíváte na výsledky a porovnáte je s tabulkou, zjistíte, že s výjimkou Sokolova se Pardubáci vždy postavili proti týmu z první poloviny tabulky!

 

Dnes se domácí musejí obejít bez Petra Kudrny (viz. rozhovor na našem webu), jinak by kromě dlouhodobě zraněných hráčů měli být všichni k dispozici. Přijďte na Vinici fandit, nášváš tým to bude potřebovat!


(Autor: FK Pardubice | Datum: 18.04.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více