Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 07.03.2019

Statistika nic neznamená, říká trenér Krejčí

Před týdnem se hodně rozebíralo, že pardubický tým nerad jezdí do Varnsdorfu. Jenže pokud se podíváte na výsledky Třince na pardubickém trávníku, tak jeho bilance je obdobně smutná, jako ta naše na severu Čech. Třinec totiž vstřelil na Vinici gól naposledy před pěti lety! Trenér Krejčí však varuje: Nic to neznamená!


trinec

 

Třinec postoupil (resp. se vrátil) do druhé nejvyšší soutěže rok po pardubickém týmu, premiéru měl v sezóně 2013/2014. Jeho nejlepší sezónou je ale ta minulá, kdy se Třinec úspěšně pral v horních patrech tabulky, k čemuž mu pomohl i příchod zkušeného Ondřeje Kušníra. Moravský celek skončil na 5. místě druhé nejvyšší soutěže.

 

Na vzestup Třince má jasný názor pardubický trenér Jiří Krejčí, který vyzdvihuje práci svého sobotního protivníka, trenéra Jiřího Nečka. „Od doby, kdy přišel do Třince trenér Neček, se hra týmu výrazně zlepšila, především v mezihře,“ vysvětluje pardubický kouč svůj pohled. „Třinec nám to dokázal před rokem v utkání na našem stadionu, kdy nás hodně potrápil.“ Ten zápas si pamatují i pardubičtí příznivci. Dlouho se hrálo bez branek, až v poslední dvacetiminutovce domácí zachránil Mužík, který se krásně trefil z 20 metrů k tyči…

 

Je pravda, že třinecký tým nemá na Vinici nejlepší bilanci. Hned při svém prvním vystoupení zde sice na jaře 2014 1:0 vyhrál, ale od té doby zde nezískal ani bod a dokonce ani jednou neskóroval! Pro trenéra Krejčího je ale tato statistika bezvýznamná. „Nic to neznamená, považuji to jen a jen za shodu náhod,“ odmítá diskuse na toto téma. „Nebude to tím, že by se nám proti tomuto soupeři hrálo nějak dobře, to si vážně nemyslím.“

 

Jak sobotní soupeř pardubického celku vstoupil do jarní části sezóny? Premiéra se mu nevydařila, v domácím prostředí si třinečtí nechali dát za dvacet minut dva góly od Ústí nad Labem a po přestávce již jen stihli snížit, když se trefil Dedič. „Naše hra byla o velké bojovnosti. Kombinačně jsme něco rozehráli, ale nedotáhli to do konce,“ popsal svůj pohled trenér Neček.

 

V sobotu 9. března 2019 se tedy čeká dramatické utkání, které na stadionu Pod Vinicí začne v 10:15 hod. Přijďte podpořit naše hráče, ke koupi vstupenek můžete využít internetový předprodej vstupenek.

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 07.03.2019 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více