Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 05.01.2018

Do Brna s dvěma dorostenci a jedním testovaným hráčem

V sobotu v 13:00 hod. začne za asistence televizních kamer (přímý přenos na Nova Sport 2) první utkání FK Pardubice v roce 2018. Tým vyrazí do Brna, kde sehraje proti domácí Zbrojovce úvodní utkání nového ročníku zimní Tipsport ligy.


p

 

 

Termín není úplně příznivý, přece jen, od startu přípravy uplynou pouhé 3 dny. „Lepší by byl větší časový odstup od začátku přípravy, ale nedá se nic dělat,“ konstatoval trenér Jiří Krejčí na středečním srazu svého týmu. Ten soubojem proti Zbrojovce vstoupí do dalšího ročníku Tipsport ligy, která nám loni přinesla velký úspěch v podobě finálové účasti.

 

I letos zahajujeme soutěž soubojem s brněnským týmem. Jenže zatímco před rokem nastoupil soupeř v improvizovaném složení s řadou mladých hráčů, letos nás podle všech informací čeká silnější sestava brněnského týmu.

 

FK Pardubice vyráží k utkání v sobotu v 9:00 hod. a spolu s hráči, které trenéři přivítali na úvod přípravy, se k týmu připojí i dva dorostenci. Do Brna odcestují hráči U-19 Jakub Březina a Tomáš Lněnička. „Ano, jedou s námi, ale není jisté, že se zapojí do utkání. Počkáme, jak se bude situace vyvíjet, podle toho se rozhodneme,“ vysvětluje trenér.  

 

V sobotu pravděpodobně oblékne pardubický dres i jeden testovaný defenzivní fotbalista. „Pokud vše dobře dopadne, budeme mít na testech také jednoho hráče ze zahraničí,“ naznačuje Jiří Krejčí. To by měla být jediná změna v kádru proti dosavadnímu průběhu přípravy.

 

Utkání má výkop v 13:00 hod. a tentokrát vám velmi doporučujeme sledovat na našem facebookovém profilu předzápasový live stream, který začne v 12:55 hod. přímo z hrací plochy brněnského stadionu. Dozvíte se nejen sestavu, ale také o jakého zahraničního hráče se jedná.

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 05.01.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více