Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 15.11.2017

Musíme si pohlídat úvod utkání, varuje trenér Krejčí

Pardubický klub je připravený nedat v pátek dopoledne soupeři nic zadarmo. Podle trenéra Jiřího Krejčího je pardubický celek motivovaný dvojnásobně. Jednak se pro rok 2017 bude loučit se svými fanoušky a navíc si uvědomuje, že souboj soupeřů z čela tabulky je pro další vývoj soutěže důležitý.


 

„Příbram na nás v tabulce ztrácí jen dva body, čili to prakticky bude souboj o šest bodů,“ říká před pátečním zápasem domácí trenér Jiří Krejčí. „Kádr Příbrami je věkově velmi dobře poskládaný, je v něm řada talentovaných hráčů, ale také výteční fotbalisté, jak je Skácel, Grajciar, na beku Zápotočný, k tomu nesmíme zapomínat na Fantiše, který toho hodně odkopal v Baníku,“ zdvihá varovně prst.

 

Pominout prý nejde ani zkušenosti příbramského klubu z nejvyšší soutěže. „Je to celkově velmi nepříjemný soupeř. Doma porazil Opavu, takže jede na dobré vlně,“ připomíná Krejčí výhru Příbrami z minulého kola, kdy zdolala opavský tým 3:1. „Příbram má dobré vstupy do utkání, na to si musíme dát pozor,“ varuje pardubický trenér.

 

Pardubický tým čekají včetně pátečního utkání na podzim ještě dvě devadesátiminutová vystoupení. A páteční plný bodový zisk by klubu velmi pomohl usadit se napevno ve špičce druholigové tabulky. „Vnímáme, že je to pro nás poslední podzimní zápas doma, čili motivaci máme velkou. Dalším faktorem je, že je to zápas o přední příčky, čili motivace bude vlastně dvojnásobná,“ vysvětluje Jiří Krejčí, proč se hráči budou na trávníku zvát o body jako lvi.

 

Příští týden se FK Pardubice vydá na trávník do Frýdku-Místku, kde v sobotu 25.11.2017 ve 13:30 hod. odehraje poslední utkání v letošním roce. Ale přestávka bude krátká, hned zkraje ledna tým začíná pracovat znovu a již 6. ledna 2018 ho v rámci zimní Tipsport ligy čeká zápas se Zbrojovkou Brno. Ale to už předbíháme, teď pojďme fandit v utkání proti Příbrami!


(Autor: Radek Klier | Datum: 15.11.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více