Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 09.11.2017

Jeřábek: Bod bereme. Je důležité, že jsme udrželi nulu

V Třinci přišli o bod v nastavení, nyní v Českých Budějovicích neinkasovali. Fotbalisté Pardubic přečkali i velkou šanci soupeře v 80. minutě.


„Došlo ke ztrátě na prostředku hřiště, domácí šikovně prostrčili míč, ale Milan Knobloch vyběhl a zachránil nás, když vytlačil domácího hráče do strany, který musel střílet a mířil vedle,“ popisoval kapitán Jan Jeřábek.

 

Pardubičtí odjížděli k zápasu 14. kola FNL na hřiště lídra. Po bezbrankové remíze Jihočeši o první příčku přišli, vystřídal je právě Třinec. „Chtěli jsme tam vyhrát, ale i vzhledem k průběhu utkání si myslím, že jsme byli rádi za bod. Je ze hřiště týmu, který je v tabulce nahoře. Proto ho bereme,“ doplnil Jeřábek.

 

Pro Východočechy to byl třetí zápas na hřišti týmů z nejlepší trojky. V Opavě a Třinci těsně prohráli 0:1, nyní získali bod na jihu Čech. „V Opavě jsme byli třeba lepší, ale prohráli jsme. V Třinci jsme zase inkasovali v poslední minutě. Je důležité, že jsme udrželi nulu, i když to nebyl úplně vydařený zápas,“ domnívá se zkušený záložník Pardubic.

 

Druholigová soutěž má nyní reprezentační přestávku, 17. listopadu pak přijede do Pardubic pátá Příbram. A následovat bude ještě jeden zápas ve Frýdku–Místku. „Leží tam šest bodů. Když už jsme sezonu takhle rozjeli, tak bychom na podobné pozici chtěli i přezimovat,“ prohlásil kapitán aktuálně čtvrtého týmu.

 

 jerabek

 


(Autor: Tomáš Rais, Pardubický deník | Datum: 09.11.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více