Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 19.10.2017

V Třinci nás čeká těžký terén, varuje trenér Krejčí

Víkendové 12. kolo FNL proti sobě svede týmy z nejužší špičky tabulky. První Opava jede na trávník druhých Českých Budějovic, třetí Pardubice zavítají na třinecký stadion. Na souboj, který se hraje v sobotu od 10:15 hod., se pardubický tým poctivě připravuje a ví, že se bude muset obejít bez kapitána Jana Jeřábka.


„Hráči Třince jsou kvalitně silově připraveni a mají dobré výškové parametry, což nám ukázaly jejich předchozí zápasy. Navíc víme, že se bude hrát na těžkém terénu, protože předpovědi hlásí, že máme čekat déšť,“ říká před sobotním soubojem trenér Jiří Krejčí. „Soupeř udělal proti jaru hodně změn a dobře doplnil kádr, jako třeba o Kateřiňáka, nebo Ilka. Třinec má silné mužstvo, výrazně se zlepšil v herním projevu,“ doplňuje.

 

V minulém utkání proti Vlašimi viděl žlutou kartu kapitán týmu Jan Jeřábek, a protože byla jeho čtvrtá v sezóně, na třinecký trávník nemůže vyběhnout. „Honza je hráč, který je na tom dobře výškově, skvěle organizuje hru a má zkušenosti. Takže je jasné, že bude chybět, ale musíme si s jeho absencí poradit,“ litují ztráty zkušeného hráče pardubičtí trenéři.

 

Před rokem by současná situace byla snem. Pardubice ztrácí po třetině soutěže pouhý bod na první místo. Na hráče to však může vyvolat tlak, který ale Pardubácí podle trenéra Krejčího ustojí. „Hráči to cítí a věřím tomu, že se s tím vyrovnají, vědí, o co jde. Hraje se o šest bodů, kdo uspěje, zůstane na špičce. Bud to hodně o tom, jak se dokážeme vypořádat s absencí Honzy Jeřábka,“ vysvětluje.  

 

Utkání začíná v sobotu 21.10.2017 v 10:15 hod., v textovém přenosu vám ho nabídne server Onlajny.com, live stream utkání vysílá generální partner soutěže na svém webu iFortuna.cz. Je zde ovšem nutné mít registraci u této sázkové kanceláře.

 

My vám pět minut před výkopem přímo z hrací plochy třineckého stadionu na našem facebookovém profilu přiblížíme nejaktuálnější informace z pardubické kabiny v tradičním předzápasovém live streamu. Držte i v sobotu palce!

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 19.10.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více