Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 08.09.2017

Zápas v Opavě? Bude jiný, než na jaře, říká Krejčí

Pardubický tým, který si užil druholigovou přestávku na druhém místě tabulky, čeká v sobotu těžká prověrka. Od 18:00 hod. se představí v Opavě, kde bude čelit jednomu z aspirantů na postup do nejvyšší soutěže.


Po výhře v domácím utkání proti Sokolovu (2:1) se pardubický tým vyhoupl na druhou příčku Fortuna národní ligy. Sérii tří výher však přetrhla reprezentační přestávka. „Bylo to pro všechny stejné, někdo hrál přátelák, my jsme využili B-tým, kam jsme poslali šest nebo sedm hráčů,“ řekl k tématu pardubický trenér Jiří Krejčí. „Věřím, že nám to neublíží,“ vysvětluje před sobotním zápasem.

 

Kromě přestávky se musel vyrovnávat i s tím, že čtveřice hráčů A-týmu zamířila na akci reprezentace do 20 let. „Ladra je v reprezentaci delší dobu a má s přechody zpět do kluby už zkušenosti, tam to bude v pohodě,“ věří Krejčí. „Problém je u Ládi Mužíka, který nehrál, protože se zranil, což je pro nás nepříjemné. Ale myslím, že Tomáš Ladra i Michal Surzyn návrat do klubu zvládnou dobře.“

 

V sobotu se Pardubáci vydají do Opavy. Utkání se hraje od 18:00 hodin a fanoušci si možná pamatují, že jarní výhrou 2:1 začal pardubický tým na opavském trávníku svou sérii devíti utkání bez porážky. „Teď to ale bude to jiný zápas, v jiném období sezóny, s jinými hráči,“ varuje pardubický trenér. „Opava je silnější o Joela a zkušeného Zavadila, i u nás je sestava jiná. Bude to hodně těžké.“

 

Během týdenní přestávky nemuseli Jiří Krejčí s kolegou Jaroslavem Novotným v kabině krotit přílišný optimismus, ke kterému by aktuální druhé místo mohlo svádět. „Je to jen začátek sezóny, i když pro nás příjemný. Ale musíme pokračovat dál v kvalitní hře, sbírat body a být stále ostražití, soutěž je velmi vyrovnaná,“ připomíná před těžkou sobotní prověrkou.

 

Utkání v Opavě můžete sledovat v textovém online přenosu na Onlajny.com, live stream bude k dispozici také, na webu generálního partnera soutěže www.ifortuna.cz (pro sledování je nutná registrace na tomto webu).  

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 08.09.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více