Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 22.08.2017

Nominace našich hráčů do reprezentačních týmů

Příští týden bude mít A-tým volno a to z toho důvodu, že je tzv. reprezentační přestávka. Všechny kategorie fotbalových reprezentací se snaží nasměrovat své akce na tento termín a to znamená, že do klubů, které jsou úspěšné s výchovou hráčů, míří reprezentační pozvánky. FK Pardubice není výjimkou!


Reprezentace U-21

Tým pod vedením trenéra Vítězslava Lavičky sehraje 5.9.2017 v Jablonci přípravné utkání proti Bělorusku a mezi náhradníky jsou Michal Surzyn Tomáš Ladra, kteří od léta oblékají dres našeho týmu.

 

Reprezentace U-20

V této věkové kategorii se dá hovořit o záplavě hráčů z FK Pardubice! Do výběru trenéra Karla Krejčího se vešli hned čtyři hráči našeho klubu a to nikoliv mezi náhradníky, ale všichni si pomalu mohou začít balit! Nicolas Šmíd, Ladislav Mužík, Michal Surzyn a Tomáš Ladra, ti všichni se vydají k přípravnému utkání do Portugalska (31.8.), po návratu sehraje U-20 ještě přátelský duel v Praze proti Německu (4.9.).

 

Reprezentace U-18

Trenér Jan Suchopárek povolal Tomáše Solila, aby si vyzkoušel jeho formu při tradičním Memoriálu Václava Ježka. Ten probíhá již tento týden, od úterý do pátku se český tým střetne postupně s Islandem, Ukrajinou a Slovenskem, v sobotu se pak mladíci představí v utkání o konečné umístění.    

 

Reprezentace U-17

Také trenér repre U-17 Václav Černý vede v paměti jména pardubických fotbalistů a ve chvíli, kdy se jeho celek chystá do Rakouska na turnaj Toto Cup, zařadil jednoho Pardubáka mezi náhradníky. Je jím Tomáš Kubart, který se v minulosti v národních výběrech objevoval.


(Autor: FK Pardubice | Datum: 22.08.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více