Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 09.08.2017

Derby bude předcházet bitva ve stolním fotbálku!

Generální partner FNL, společnost Fortuna, si je vědoma toho, že pondělní derby mezi FC Hradec Králové a FK Pardubice je velkou událostí. Již ve čtvrtek proběhne na jedná z hradeckých poboček zajímavá promo akce, kde fanoušci mohou získat vstupenku na utkání zdarma.


Derby, hrané v rámci 3. kola FNL před televizními kamerami, začne v pondělí 14. srpna 2017 v 18:00 hodin na hradeckém stadionu.  O několik dnů dřív ale dojde k "předzápasu", ve kterém bude mít každý ze soupeřů da své zástupce.


Ve čtvrtek 10.8.2017 se od 17:00 hod. střetnou v rámci akce Fotbál(k)ové derby za FC Hradec Králové brankář Radim Ottmar a útočník Jan Pázler, FK Pardubice budou reprezentovat středopolař Adam Fousek a útočník Dominik Fusek. Jejich vzájemný souboj se uskuteční ve čtvrtek 10. srpna 2017 na pobočce sázkové kanceláře FORTUNA, Pospíšilova tř. 31 a soutěžit se bude ve stolním fotbale, tak také v žonglování s molitanovým míček a třeba i ve vědomostních soutěžích.


Vše odstartuje v 17:00 hodin na pobočce sázkové kanceláře FORTUNA na Slezském předměstí. Odměnou pro fanoušky budou zajímavé ceny (šály, minidresy, minibary) obou klubů, včetně vstupenek na pondělní derby. Na dva nejlepší a nejšťastnější čekají originál dresy od obou celků. Soutěžící budou v průběhu akce odměňováni také FORTUNOU, která je generálním partnerem druholigové soutěže. Ta si pro ně připravila například volné tikety, a ti šťastní, kteří uhádnou přesný výsledek pondělního derby, si přijdou až na 2 tisíce korun.


A co by to bylo za derby bez závěrečné tiskové konference a následné autogramiády. Fanoušci se v druhé polovině akce mohou hráčů obou celků zeptat na osobní pocity před derby, na připravenost týmu nebo přímo na tip pondělního utkání. Podepisovány budou hráčské karty, bše bude moderovat a komentovat Pavel Schröfel.

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 09.08.2017 | Zdroj fotky: )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více