Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

B-tým | 30.07.2017

B tým rozebral Ždírec nad Doubravou

V nedělním dopoledni přivítala pardubická rezerva Na Dolíčku tradičního soupeře v rámci přípravného období ze Ždírce. Účastník divizní skupiny D k utkání přijel rovnou ze soustředění a na výsledku to bylo znát. Nutno konstatovat, že pardubičtí měli tento týden také kondiční blok, ale díky posílení z A týmu se to v utkání neprojevilo.


Přípravné utkání

 
FK Pardubice B - Tatran Ždírec nad Doubravou 7:0 (4:0)
 
Úvod utkání byl vyrovnaný, dlouho se hrálo bez šancí až ve 27. minutě byl na konci kombinační akce po ose Zelinka - Látal zkušený Pavel Černý - 1:0. Za tři minuty se odražený dostal k Nikodemovi, který ho uklidil do branky podruhé - 2:0.Ve 39. minutě Nikodem připravil pozici pro Látala a ten prostřelil Bartaloše potřetí - 3:0. Ve 41. minutě trefil Černý tyč. Ale za další dvě minuty se po trestném kopu Gašpara a zpětné hlavičce Černého zblízka prosadil Spěvák a upravil na poločasových 4:0.
Ve druhé půle pokračovala převaha domácích a v 51. minutě po ideálním centru Sokola z levé strany se hlavou trefil Černý - 5:0. V 58. a 60. minutě šel Jirásek sám na branku, ale zvýšit skóre se mu nepodařilo. V 63. minutě orazítkoval Látal břevno. V 72. minutě Pavel Černý zkušeně po vlastní akci zvýšil již na 6:0. V 86. minutě orazítkoval tyčku Gašpar, ale vše si vynahradil v poslední minutě, čímž stanovil konečné skóre zápasu na 7:0.
 
Za týden v sobotu čeká B tým generálka na divizní soutěž v Chrudimi, kde se utká s místní rezervou od 15 hodin U Vodojemu.
 

Fakta - branky: 27., 51. a 72. Černý, 30. Nikodem, 39. Látal, 43. Spěvák, 90. Gašpar. ŽK: 0:1 (Málek). Rozhodčí: Starý z Dřenic (Ujec, K. Schmeiser). Diváků: 45.
 
Sestava FK PCE B: Hrnčíř (46. Šmíd) - Vávra (46. Bydžovský), Spěvák, Řehák (46. Zelenka, 76. Řehák), Sokol - Látal, Tulach, Zelinka (46. Jirka), Nikodem (76. Zelinka) - Gašpar (46. Jirásek), Černý (76. Gašpar).
 


(Autor: Lukáš Ouředník | Datum: 30.07.2017 | Zdroj fotky: Milan Křiček )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více