Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 28.06.2017

Krejčí: Tyto dva týdny přípravy budou náročné

Řada nových tváří, náročná dvoufázová příprava a přípravné zápasy proti ligovým týmům. To je A-tým FK Pardubice v těchto (a příštích) dnech. S trenérem Krejčím jsme si povídali po středečním dopoledním tréninku!


V jaké fázi přípravy se po deseti dnech nachází pardubický tým?

Po prvním týdnu jsme už rozběhaní, trénujeme nyní dvoufázově, a těchto 14 dnů bude kondičně náročných, jak co se týká objemu, tak i v intenzitě tréninků.

 

Mluvíte o dvou náročných týdnech, do toho spadají tři těžká utkání proti ligovým celkům. Když se podíváme na ten nejbližší proti Olomouci, dáte v něm prostor co nejširšímu počtu hráčů.

Určitě to tak bude. Budeme se snažit dát co největšímu počtu hráčů prostor, byť každý nemůže dostat stejný. Chceme se podívat především na nováčky, abychom je viděli hrát minimálně 45 minut v zápasovém zatížení.   

 

Do přípravy se zapojilo poměrně hodně nových tváří, jaký je váš celkový pohled na tyto testované fotbalisty?

Snaha ani motivace jim nechybí, to je na nich vidět. Teď, v těch několika těžkých zápasech proti ligovým celkům se ukáže, jestli na to mají a jestli jsou schopní nám v zápasech FNL pomoc.  

 

Dobře začal Nikola Danilovič, který se trefil v prvním utkání proti juniorce Liberec, co říkáte na jeho kvalitu?

Myslím, že dobře začalo víc hráčů. Danilovič sice dal gól, ale to od ofenzivních hráčů tak nějak čekáme. Ale jinak pracuje dobře, jsme s ním zatím spokojení.  

 

Jako poslední ze zmiňovaného tria ligových celků na nás příští sobotu čeká v Bohdanči Jablonec, bude to vyvrcholení herní přípravy?  

Ano, s Jabloncem nás čeká vrchol herní přípravy, potom už budou do startu FNL zbývat jen dva týdny. Pak už budeme najíždět na předzápasový, trochu volnější cyklus.

 

Los určil, že v prvním kole FNL nás čeká hradecká Olympia, která ovšem bude hrát svá utkání v Praze. Budete v příštích týdnech střádat informace o tomto soupeři?

Myslím, že kádr Olympie se pozmění, budou tam nové tváře, tak minimálně z 30% to bude jiný tým, než jsme vídali. Takže budeme muset před startem FNL o tomto soupeři sbírat potřebné informace.  

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 28.06.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více