Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Divize | 18.06.2017

V posledním kole prohra v Ústí

V posledním kole divizní skupiny C zajížděla pardubická rezerva do Ústí nad Orlicí, které již bylo jistým vítězem soutěže. Pardubičtí však zejména v první půli nepustili domácí vůbec do hry, ale chyběla vstřelená branka. Po hodině hry šlo Ústí během dvou minut do vedení Náglem, které snížil Jirásek, ale v poslední minutě uzavřel na konečných 3:1 Vaňous.


30. kolo

 
TJ Jiskra Ústí nad Orlicí - FK Pardubice B 3:1 (0:0)
 
V prvním poločase hosté předváděli pěknou kombinační hru a bavili se fotbalem. Dlouho se však nemohli dostat do zakončení. Až ve 37. minutě po krásné akci skóroval Kovář, ale gól neplatil pro údajný ofsajd... Začátek druhé půle naopak patřil domácím a v rozmezí dvou minut mezi 58. a 60. minutou se dvakrát po centru prosadil střídající Nágl. V 68. minutě přišlo zasloužené snížení, když po akci Kováře a následné zpětné přihrávce F. Pánka zblízka skóroval střídající Jirásek - 2:1. Hosté šli až do poslední minuty za vyrovnáním, ale hru vabank využil k rozhodujícímu gólu zápasu domácí kapitán Vaňous, kdy bodlem prostřelil Bartaloše - 3:1. Za minutu utkání skončilo a domácím mohli začít oslavy postupu do ČFL.
 
Fakta - branky: 58. a 60. Nágl, 90. Vaňous - 68. Jirásek. ŽK: 1:1. Rozhodčí: Machýček z Mělníka (Štefan, Čechlovský). Delegát: Židík z Opočna. Diváků: 300.
 
Sestavy - ÚSTÍ: Truhlář - Coufal (81. Skalický), Chleboun, Strnad, Langer - Opina (90. Krumer), Falta, Souček, Smejkal (68. Kukla) - Vaňous (90. Kopecký), Heger (50. Nágl).
FK PCE B: Bartaloš - Řehák (64. Málek), Spěvák, Pospíšil, Jedlička (79. Zelenka) - F. Pánek (86. Slezák), Kudrna, Prokopec, Fusek - Kovář, D. Pánek (64. Jirásek).
 

František Kovárník, trenér Pardubic B: " V posledním utkání sezony jsme předvedli velice dobrou hru, na kterou bylo radost pohledět a zejména v prvním poločase jsme domácí vůbec nepustili do hry. Dali jsme i gól, ale ten bohužel neplatil. Ve druhé půli nás domácí rychle potrestali po dvou centrovaných míčích, ale stále jsme byli ve hře a zaslouženě snížili. Chtěli jsme vyrovnat a šli do rizika, které v poslední minutě ústečtí využili ke vstřelení třetí branky. Za výkon ale chci našim hráčům poděkovat a soupeři gratuluji k postupu. "

 


(Autor: Lukáš Ouředník | Datum: 18.06.2017 | Zdroj fotky: redakce FK )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více