Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Divize | 10.06.2017

Tříbranková výhra rezervy nad Kutnou Horou

V posledním domácím zápase v letošní sezoně přivítala pardubická rezerva již jistého sestupujícího a to Kutnou Horu. Pardubický celek v poklidu dovedl zápas do vítězného konce v poměru 3:0.


29. kolo

 
FK Pardubice B - Sparta Kutná Hora 3:0 (2:0)
 
Již v 5. minutě zakončil pohotově, ale těsně nad D. Pánek pro přihrávce F. Pánka. V 17. minutě unikl obraně hostů D. Pánek, přihrávkou před branku vyzval ke skórování Kováře, ale jeho střelu zblízka Kadlec vyrazil a gólová dorážka D. Pánka neplatila pro ofsajd. Ve 20. minutě Kovář rozjel další akci, narazil si se Slezákem, který mu míč vrátil ideálně před branku a nadvakrát již Kovář dostal míč do branky - 1:0. Ve 27. minutě vysunul Kovář Jirku a ten se v koncovce nemýlil - 2:0. Ve 43. minutě ještě Řehák dělovkou z dálky orazítkoval břevno kutnohorské branky. 
Ve druhém poločase byla k vidění stálá převaha domácích, ale další gól se zrodil až v 75. minutě, kdy Málek vyslal do sóla D. Pánka a ten prostřelil gólmana - 3:0. V 81. minutě ještě Slezák našel ve vápně D. Pánka, ten ale z úhlu trefil jen vnější tyč. Přesto domácí v pohodě dokráčeli k hladké výhře a kolo před koncem se dostali na slušný zisk 42 bodů.
 
Fakta - branky: 20. Kovář, 27. Jirka, 75. D. Pánek. Bez karet. Rozhodčí: Tesař z Kamenice nad Lipou (Němec, Hrkal). Delegát: Vaniš z Holic. Diváků: 100.
 
Sestavy - FK PCE B: Šmíd - Řehák, Spěvák, Křapka, Jedlička - Slezák, Jirka, Gašpar (57. Málek), F. Pánek (71. Zelenka) - Kovář, D. Pánek.
K. HORA: Kadlec - Skokan, Semrád, Franc, Filipec (63. Nedvěd) - Hačka, Piskač, Kulhánek (86. Vojáček), Šesták - Cimr, Jarkuliš (46. Turkovský).
 
František Kovárník, trenér Pardubic B: " Naše zasloužené vítězství, kdy tříbranková výhra ale vůbec neodpovídá průběhu hry a množství našich šancí. Soupeř již přijel smířen se svým osudem a výsledek je pro něj ještě milosrdný. Přesto nás výhra těší a je jen škoda, že si ten zápas naši hráči více neužili, když již nemuseli hrát pod žádným tlakem. "
 


(Autor: Lukáš Ouředník | Datum: 10.06.2017 | Zdroj fotky: Petr Hrnčíř )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více