Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-17 | 05.06.2017

Remíza U17 s Bohemians Praha 1905

V poslední minutě utkání jsme inkasovali zbytečnou branku, čímž jsme přišli o výhru a následný penaltový rozstřel jsme tentokrát nezvládli.


26. kolo

FK Pardubice U17 – FK Bohemians Praha 1905 2:2 (1:0) na pen. 1:4

Branky: Stýblo 2.

Sled penalt: soupeř 0-1, Kubart (nedal, brankař chytil) 0-1, soupeř 0-2, Novotný Jan (nedal, brankař vyrazil) 0-2, soupeř 0-3, Outrata 1-3, soupeř 1-4.

Sestava FK PCE: Novotný Josef (61. Javorski) – Špatenka, Pekárek, Boura, Pavlas - Outrata, Hyxa - Novotný Jan, Valenta (50. Kubart), Žahourek (65. Sytko) – Stýblo (78. Kuneš).

 

Trenér Kamil Řezníček:  " Do utkání jsme se snažili vstoupit aktivně, což se nám i podařilo, ale soupeř pozorně bránil a do větší šance nás nepustil. Poté se spíše bojovalo uprostřed hrací plochy a v jednom závaru před brankou hostí byl faulován Stýblo, který nařízený pokutový kop sám proměnil. Poté Bohemka převzala iniciativu a byla více na míči, přesto naše defenziva pracovala bez chyby. Závěr prvního poločasu jsme dohrávali trochu lehkovážně. V kabině jsme si proto museli některé věci vyříkat. Druhý poločas se hrál ve vysokém tempu a nám se brzy podařilo vstřelit druhou branku a nic nenasvědčovalo tomu, že bychom mohli utkání ztratit. Bohužel jsme z ojedinělé šance obdrželi kontaktní gól. Poté jsme nevyžili vyložené šance, kdy jsme z brejků postupovali skoro sami na brankaře a za toto jsme byli v poslední minutě potrestáni, kdy Bohemians vyrovnali. Ihned po rozehrávce jsme si ještě vytvořili obrovský závar před brankou hostí, kdy jsme si vypracovali vyloženou brankovou příležitost, ale neproměnili jsme. Následný penaltový rozstřel jsem tentokrát nezvládli."

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 05.06.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více