Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-9 (2014) | 04.06.2017

Obrovské zklamání.

Náš tým po velmi špatném výkonu skončil poslední.


Sestava : Březina, Čvančar, Hilbert, Holčapek, Jeřáb, Mlateček, Novotný, Obermajer, Průša, Řehuřek, Sadílek, Tomášek, Valeš, Volný, Zetek.

Výsledky základní skupina : FK-Sparta Brno 1:4, FK-Rohov 1:2, FK-Vyškov 1:3, FK-Strakonice 5:0, FK-Benešov 1:1, FK-Vítkovice 2:5, FK-Dukla Praha 0:3, FK-Mladá Boleslav 0:4, FK-Baník Ostrava 0:6, FK-Hradec Králové  1:6, FK-Slavia Praha  0:1. Poslední místo ve skupině.

Výsledky stříbrná skupina : FK-Žďár 0:0, FK-Xaverov 0:2, FK-Budějovice 1:3, FK-Krumlov 1:3, FK-Motorlet 0:2, FK-Bohemians 0:3.

Pořadí : 1.Hradec králové. 2.Olomouc, 3.Slovácko, …………………….............24.Pardubice.

 Úvodní zápas nás zastihl v hlubokém spánku a Brno na hřišti jednoznačně dominovalo. V každém souboji jsme byli pozdě, naši hráči kupili spousty chyb a utkání mohlo skončit i větší prohrou. S Rohovem to bylo o něco lepší, ovšem nedůraz před soupeřovou i naší brankou znamenal další ztrátu. V dalším utkání jsme zaspali začátek a rychle obdrželi dvě branky. Pak se hra sice vyrovnala, občas kluci pěkně zakombinovali, ale síla na zvrat již nebyla. Proti Strakonicím se zdálo, že svítá na lepší časy, konečně přišla první výhra. I vstup do utkání s Benešovem vcelku vyšel, ale soupeř postupně hru i skóre srovnal. Škoda nevyužitých šancí, mohlo být trochu veseleji. Dále to bylo jen trápení, kluci měli hlavy dole a jen občas něco ukázali. Snaha sice nechyběla, ale herní kvalita bohužel ano. Na našem kontě přibývala jedna prohra za druhou a dostávali jsme lekce z moderního fotbalu.

Druhý den snad stojí za zmínku prvních pět minut s pozdějším vítězem turnaje, pak jsme se vrátili k výkonům ze soboty a až na jednu remízu vše prohráli. Spousty branek opět padali po našich hrubých chybách a žalostná koncovka vše podtrhla.

Určitě si každý včetně trenérů představoval jiný průběh a lepší umístění. Bohužel to byly asi plané naděje. Stačí se podívat na výsledky jarních turnajů, které jsme sehráli a až na jeden to žádná sláva nebyla. Tak kvalitní soupeře jako tady nepotkáváme téměř vůbec, což je také chyba.  Naštěstí příští sezónu budeme hrát v kraji i v okrese proti o rok starším hráčům. To kluky donutí k daleko většímu nasazení a rychlejšímu řešení herních situací.

Tento turnaj ukázal v plné nahotě, v čem zaostáváme za opravdu kvalitními týmy. Nemá smysl to ani vypisovat, prostě ve všem! Čeká nás proto pořádná fuška, my trenéři musíme být daleko náročnější a kluky na trénincích více zapřáhnout.  Ale hlavně bez zájmu hráčů a rodičů to nepůjde. Každý kdo to myslí s fotbalem trochu vážně by na sobě měl pracovat i doma a chtít se neustále zlepšovat. Příkladem pro všechny může být třeba Šíma, nejenže na tréninku nic neošidí, ale je opravdu vidět že poctivě maká navíc a asi jako jediný snad nikdy vyloženě nezklame. Na můj vkus je i spousta omluvenek z tréninků a turnajů, mizerná účast jako v zimě na UMT by se neměla již nikdy opakovat. Prostě bude muset od příští sezóny začít platit pravidlo, pravidelně netrénuješ, bohužel nehraješ! A stejně postupovat i při nekázni na tréninku! Jinou možnost nevidím!

Do konce sezóny nás čeká ještě pár turnajů, nebude lehké je zvládnout, ale jinou možnost nemáme. Snad se nám bude dařit více než o tomto víkendu a naši pověst trochu napravíme. Na příští rok se musíme  připravit daleko lépe. Pevně věřím, že když všichni pořádně zabereme výsledky i hra se musí zlepšit.

 


(Autor: Kvapil Martin | Datum: 04.06.2017 | Zdroj fotky: )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více