Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 10.05.2017

V Budějovicích bez branek, naše série nekončí!

Středeční vložené 27. kolo FNL neukončilo naši sérii utkání bez prohry, která se rozrostla již na osm zápasů! Na jihu Čech skončilo utkání bez branek a to znamená, že pardubický tým se drží tři kola před koncem soutěže na deváté pozici.


27. kolo FNL

 

SK Dynamo České Budějovice - FK Pardubice 0:0 (0:0)

 

Zápas začal opatrně z obou stran. V prvních dvaceti minutách nemusel domácí brankář zasahovat vůbec, pouze kontroloval střelu Shejbala mimo. Ani Jihočeši nebyli moc nebezpeční. Jediným střeleckým pokusem se prezentoval z velké vzdálenosti Jiří Funda. Milan Knobloch byl připraven.

 

Šance začaly postupem času přibývat. Střílený centr Jiřího Fundy se odrazil do davu hráčů před brankou, kde Havel nadějně hlavičkoval pouze do náruče Knoblocha. Na druhé straně se po hraniční situaci zavánějící ofsajdem uvolnil Petráň, přihrával pod sebe na Řezníčka, který netrefil balon ideálně. V nastavení prvního poločasu měl zajímavou možnost Patrik Čavoš, ale při zakončení ho zastavil praporek čárového sudího.

 

Ani druhá polovina utkání nenabídla strhující podívanou. Do šancí se oba celky prakticky nedostávaly, jediným vzrušením byly rohové kopy na obou stranách. Jeden přetažený balon z kopaček domácích vypadal slibně, ale brankář Knobloch se natáhl a posunul míč mimo pokutové území. Slušnou možnost na otevření skóre měl středopolař Řezníček. Dostal dobrý pas od Mužíka, ale ve slibné pozici ho vychytal domácí brankář Křížek.

 

V 70. minutě našel Wermkeho ve vápně obloučkem Kadula, Wermke dal šikovně pod sebe, ale nikoho ze svých spoluhráčů nenašel. Budějovice byly deset minut před koncem blízko první brance. Přímý kop Petra Benáta našel hlavu Havla, jehož pokus doputoval z bezprostřední blízkosti přímo do náruče pardubického brankáře. Branku nakonec utkání nepřineslo a body se tak dělily.

 

Statistiky - rozhodčí: Rozhodčí: Černý - Vitner, Poživil. Diváci: 513.
Č. Budějovice: Křížek – Klesa, Šourek, Havel, Kladrubský – Čavoš, Benát (C) – Pešek, Táborský (77. Matějka), Funda (66. Wermke) – Kadula.
FK PCE: Knobloch – Křapka, Piroch, Šejvl, Shejbal – Mužík (90. Pospíšil), Kudrna (C), Řezníček, Fousek (62. Čiernik) – Ladra, Petráň (85. Kovář).


(Autor: fnliga.cz | Datum: 10.05.2017 | Zdroj fotky: www.skcb.cz )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více