Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-9 (2014) | 08.05.2017

Velké zklamání v Kochánkách.

Na dnešním turnaji jsme obsadili až sedmé místo.


Sestava : Černý, Čvančar, Holčapek, Konstantin, Mlateček, Novotný, Obermajer, Sadílek, Valeš.

Výsledky : FK-Lomnice nad Popelkou 3:4, FK-Beroun 1:1, FK-Meteor 5:2, FK-Luštěnice 0:2, FK-Brandýs-Boleslav 12:0, FK-Unhošť 1:1(výhra na penalty).

Umístění : 1.Vlašim, 2.Lomnice, 3.Beroun, 4.Kbely, 5.Luštěnice, 6.Děčín, 7.Padubice, 8.Unhošť, 9.Meteor, 10.Kosmonosy, 11.Pečky, 12.Brandýs.

Bohužel již úvodní utkání dnešního turnaje napovědělo, jak asi bude naše hra vypadat. Zbytečně obdržené branky, nedůraz před brankou soupeře a první prohra byla na světě. V dalším zápase jsme předvedli, kolik šancí se dá zahodit. Beroun se podíval na naši polovinu pouze občas, ale na nastřelené tyčky se nehraje a ztratili jsme další body. Snad jen duel s Meteorem snesl přísnější měřítko a kluci zahráli celkem slušně. Ovšem proti Luštěnicím se na naše kopačky vrátila nervozita a po špatném výkonu přišla další prohra. Malí kluci s Brandýsa se fotbal teprve učí a tomu odpovídal i výsledek. S Unhoští po remíze následoval vítězný penaltový rozstřel, ale konečné sedmé místo je velké zklamání, které neváhám nazvat ostudou! Koncovka nás sice trápí dlouhodobě, ale i dnešní výkon většiny hráčů byl velmi špatný.

Někteří by si měli uvědomit, že když se při tréninku smějí vlastní nešikovnosti a navíc namakají naplno tak ani v zápasech s průměrnými soupeři nemohou uspět! Všichni se musíme strašně zlepšit, aby takto nepovedených zápasů jako dnes bylo v budoucnosti co nejméně a sobě i našim fanouškům dokázali, že fotbal umíme!!!


(Autor: Kvapil Martin | Datum: 08.05.2017 | Zdroj fotky: )



AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více