Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 13.04.2017

V neděli na Baník, utkání můžete sledovat v TV

Ve 22. kole Fortuna národní ligy čeká na pardubický FK velmi těžký protivník. Po dvou výhrách v řadě se naši hráči postaví proti Baníku Ostrava, jednomu z hlavních aspirantů na postup do nejvyšší soutěže. Zápas můžete sledovat v neděli od 13:45 hod. na programu ČT Sport.


Baník v minulých dnech zveřejnil na svém klubovém webu článek o tom, že pardubický klub zamíří na sever Moravy k utkání proti Baníku po dlouhých 48 letech. Ve 22. kole sezóny přijel na Bazaly VCHZ Pardubice a zvítězil 3:0 po dvou gólech Veverky (na jeden gól mu nahrával přesně dnes 70letý František Cipro - gratulujeme!) a jednom Káry.

 

Článek na webu Baníku najdete zde, jen upřesňujeme, že se v něm píše o několika pardubických klubech, konkrétně o SK Pardubice a Semtínu/VCHZ Pardubice, což mu ovšem na zajímavosti nijak neubírá.

 

V neděli se celý tým FK Pardubice vydá na cestu v devět hodin a na vítkovický stadion, kde je aktuálně Baník doma, dorazí s dostatečným předstihem. Soupeř je ale čeká nadmíru těžký, Baník je na druhé příčce tabulky se slušným náskokem na třetí Opavu, což by mu po skončení sezóny zajišťovalo postup do 1. ligy. Na jeho lavičce sedí Vlastimil Petržela, jedna z domácích trenérských ikon a nejznámější postavou hráčského kádru je Tomáš Zápotočný, který svou hrou zaujal na podzim na Vinici, kde skončilo utkání 0:0.

 

Hraje se od 13:45 hod., utkání vám přinese stanice ČT Sport. My pro vás připravujeme předzápasový live stream z plochy pardubického stadionu, ten na našem facebookovém profilu začne cca v 13:40 hod. a čekají vás nejnovější zprávy z naší kabiny!

 

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 13.04.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více