Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-9 (2014) | 19.06.2016

Bronzové loučení.

V závěrečném turnaji letošní sezóny jsme skončily třetí.


Sestava.

Tým 1. Čihák, Drobný, Kvaček, Procházka, Schejbal D., Schejbal F., Veselý, Vrážel.

Tým 2. Čáslavka, Dostál, Hudák, Komárek, Kučera, Pavlíček, Stavinoha, Zelinger.

Celkové pořadí : 1.Opava, 2.Ústí n.L., 3.FK Pardubice, 4.Dobruška, 5.Hradec Králové, 6.Olympic Wroclav, 7.Jihlava, 8.Tempo Praha, 9.Liberec, 10.Dukla Praha, 11.Táborsko, 12.Motorlet, 13,Bohemians 1905, 14.FK Liepaja, 15.Choceň, 16.1.HFK Olomouc, 17.Xaverov, 18.Vítkovice, 19.Chrudim, 20.Sokolov, 21.Duslo Šala, 22.Jelenia Gora, 23.Jičín, 24.H.Brod.

Výsledky skupina : FK-SFC Opava 11:5, FK-HFK Olomouc 29:1, FK-FK Slovan Duslo Šala 10:5, FK-SC Xaverov 19:2, FK-FC Táborsko 14:2. Ve skupině první místo.

Čtvrtfinále : FK-Tempo Praha 14:1. Semifinále : FK-Ústí Nad Labem 6:7. O třetí místo : FK-SK Dobruška 9:3.

Hodnocení tým 1. První zápas v základní skupině byl velice důležitý a po zaslouženém vítězství se kluci odrazili k výborným výkonům. Jediný soupeř, který nás potrápil, bylo mužstvo ze Šaly. V ostatních duelech jsme již většinou dominovali. Škoda jen chybiček v semifinálovém duelu, kluci se ale fotbal učí a ne vždy se vše podaří. V boji o třetí místo jsme nenechali nic náhodě a zaslouženě získali bronzové medaile. Střelecky nás oba dny táhl Lukáš (jako téměř vždy), ale i ostatní hráči nezůstali pozadu, odvedli pořádný kus práce a všichni mají stejný podíl na pěkném třetím místě.

Hodnocení tým 2. Kluky musím za oba dva dny pochválit, vydali se ze všech sil a předváděli výborné výkony. Své soupeře většinou výrazně přehrávali, pokud se to zrovna chvílemi nedařilo a protivníci hrozili, stál v naší bráně kouzelník s magickými rukavicemi Jáchym, který předváděl v celém turnaji neskutečné výkony. Honza Dostál byl vyhlášen nejlepším hráčem turnaje a potvrdil tím po stejném ocenění z Ondrášovky svoji skvělou (nejen) jarní formu. Velká gratulace nejen Honzíkovi, ale i všem klukům, kteří bojovali jeden za druhého a vytvořili opravdový team. Děkuji také za neúnavnou a hlasitou podporu našim výtečným fanouškům.

Poslední zápas v sezóně je vždy nejlepší vyhrát, nám se to podařilo a znamenalo to zisk třetího místa na dvoudenním turnaji v sousedním Hradci. Pro trenéry to navíc bylo rozloučení po třech letech společných úspěchů i nezdarů, ale snad těch veselých chvil bylo více. Od příští sezóny kluci poznají nové trenéry a pevně věřím, že se budou všichni stále zlepšovat a třeba s fotbalem procestují svět. Velký dík patří samozřejmě rodičům za jejich podporu a spolupráci po celé tři roky!

Foto : http://tonamata.rajce.idnes.cz/2016.06.18.-19.turnaj_JAKO_CUP_Hradec_Kralove/


(Autor: Doležal Petr, Kvapil Martin | Datum: 19.06.2016 | Zdroj fotky: )



Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více