Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-9 (2014) | 06.06.2016

Pěkné třetí místo

Na turnaji v Zásadě jsme brali bronz.


Sestava: Zelinger, Skokan, Zářecký, D. Schejbal, Vencl, Pavlíček, Koblížek, F. Schejbal, Besperát.

 

Konečné pořadí:

1. Hovorčovice, 2. Chuchle, 3. FK Pardubice, 4. Jablonec, 5. Vyžlovka, 6. AFK Pečky, 7. Česká Lípa, 8. Rapid Liberec, 9. Zásada, 10. Žižkov, 11. Desná, 12. Dolnobousovský SK, 13. Beroun, 14. Ostritzer, 15. Řepy, 16. Lublan.


 
Zatímco jedna parta našich hráčů úspěšně bojovala o vítězství ve finále krajské miniligy, druhá se v sobotu zúčastnila turnaje v Zásadě. Opět velmi kvalitně uspořádaný turnaj, jehož jsme pravidelným účastníkem, nezklamal. No, a vzhledem k tomu, že vyšlo i počasí, bylo už jen na hráčích, jak budou na konci dne spokojeni. 

 

Turnaj jsme rozehráli dobře a i přesto, že jsme prohrávali v prvním duelu s Jabloncem 0:2 a 1:3 dokázali jsme zápas otočit a vyhrát ho asi po nejkvalitnějším výkonu 6:4. V dalších zápasech jsme si poradili v domácí Zásadou 5:0 a s Viktorkou Žižkov 2:1. Po tomto dobrém úvodu jsme si vybrali bohužel naši tradiční slabší chvilku a přesto, že jsme v obou zápasech zpočátku vedli, měli výraznou převahu a další šance, naší nedůsledností v obraně jsme prohráli Arsenalem Česká Lípa 1:2 a s SK Vyžlovka 1:3. V posledních zápasech skupiny jsme se dokázali vrátit na vítěznou vlnu a porazit Beroun 2:1 a německý Ostritzer 3:1.

 

Do finálové skupiny jsme postoupili společně s Jabloncem, Českou Lípou a Vyžlovkou a přinesli si tak jen 3 body. Další jsme si nepřipsali ani v utkání s nejlepším týmem turnaje Hovorčovicemi (1:4). Na konci turnaje kluci ale opět zabojovali a po výhrách nad Rapidem Liberec 3:1 a Pečkami 3:0 dokázali v posledním utkání turnaje porazit i druhý tým turnaje Chuchli 6:2 a přeskočit naše ostatní soupeře v boji o třetí místo.

 

Třetí místo je pro kluky zaslouženou odměnou za celodenní výkony, za které chválíme všechny. Také jsme rádi, že se nám vrátil do kolektivu po zranění Honza Zelinger.


(Autor: Koblížek Jindřich | Datum: 06.06.2016 | Zdroj fotky: )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více