Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-9 (2014) | 10.01.2016

Zlato a brambora.

Výsledky, pořadí a hodnocení.


Výsledky.

Bílá - Přelouč 8:1, Velim 2:0, Choceň 0:2, Vys. Mýto 1:0, semifinále Jihlava 3:2, finále 4:4 3:2p.

Červená - Nemošice 2:0, Žďár 3:0, Chrudim 2:1, Jihlava 2:3, semifinále Choceň 1:2, o 3.místo Jihlava 1:4.

 Pořadí.

1. FK Pardubice - bílá, 2. FK Spartak Choceň, 3. FK Vysočina Jihlava, 4. FK Pardubice - červená, 5. MFK Chrudim, 6. SK Vysoké Mýto, 7. SK Nemošice, 8. FC Velim, 9. FC Žďár nad Sázavou, 10. FK Přelouč.

Hodnocení červená.

První dva zápasy jsme bez větších problému vyhráli, oba soupeře jsme jasně přehrávali a nepouštěli je do vážnějších šancí. Třetí zápas s Chrudimí už byl o dost náročnější a vyhráli jsme rozdílem pouze jedné branky. Po tomto zápase se ale bohužel naše vítězná šňůra přetrhla. V posledním zápase ve skupině jsme o gól podlehli Jihlavě, jinak ale měl tento zápas velkou kvalitu a nasazení z obou stran, lepší výsledek nás stál nepovedený začátek utkání. Ve skupině jsme skončili druzí a v semifinále narazili na Choceň, do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a vytvořili si hned několik tutových šancí, bohužel jsme dokázali proměnit jenom jednu, což se později ukázalo jako rozhodující, soupeř nejdříve srovnal z přímého kopu a poté šťastnou ranou z rohu vstřelil vítězný gól. O třetí místo jsme se utkali s Jihlavou, vstup do utkání byl z naší strany vynikající, hned po rozehrávce jsme vstřelili branku, ale soupeři se vzápětí podařilo vyrovnat, pak už to byla Jihlava, kdo udával tempo utkání a jasně nás přehrála, a tak jsme obsadili nepopulární čtvrté místo.

Hodnocení bílá.

Vstup do turnaje vůbec nebyl špatný, ale Přelouč naše kvality příliš neprověřila. I další zápas skončil našim vítězstvím. Prohra s Chocní nám zkomplikovala postup do semifinále, a tak v posledním utkání ve skupině bylo třeba neprohrát s Vysokým Mýtem. To se nám naštěstí povedlo a těsná výhra nás poslala do souboje s Jihlavou. Semifinálový zápas byl opravdu velmi kvalitní, všichni hráči si mákli a po výhře 3 : 2 nás ve finále opět čekal soupeř z Chocně. Úvod finálového duelu byl parádní, vedli jsme již o tři branky a nic nenasvědčovalo, že by mělo dojít ke komplikacím. Ovšem opak byl pravdou, a obětavě bojující Choceň výsledek otočila. V poslední minutě jsme ale vydřeli remízu, a o vítězi rozhodoval penaltový rozstřel. Naši střelci se nemýlili a po bravurním zákroku Matěje, který jednu penaltu chytil, nás čekali zlaté medaile.  Gratulace Zelímu za cenu pro nejlepšího hráče turnaje. Děkuji také našim fanouškům za podporu a povzbuzování.


(Autor: Kvapil Martin, Kvapil Sebastián | Datum: 10.01.2016 | Zdroj fotky: )



AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více