Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-9 (2014) | 06.12.2015

Zlato z Jablonce.

Zlatá branka padla dvacet sekund před koncem zápasu.


Pořadí.

1. FK Pardubice, 2. FK Kolín, 3. FC Slovan Liberec, 4. FK Letohrad, 5. FAPV Děčín, 6. FK Mladá Boleslav, 7. FK Jablonec, 8. SK VTJ Rapid Liberec.

Výsledky.

Zákl. skupina : FK-Rapid Liberec 9:0, FK-FK Letohrad 2:0, FK-FK Jablonec 1:1. Skupina 1-4 : FK-Slovan Liberec 8:3, FK-Kolín 2:2.

Sestava.

Bečička Petr, Drobný Lukáš, Dostál Jan, Kvaček Matěj, Zelinger Jan, Stavinoha Jakub, Vrážel Daniel, Procházka Přemek, Čihák Vojtěch.

Vstup do turnaje se nám vydařil a přehráli jsme jednoznačně mužstvo Rapidu Liberec. Ovšem v dalších dvou zápasech ve skupině to bylo horší. Proti Letohradu si kluci sice vytvořili spoustu šancí, ale ty zůstaly bohužel většinou nevyužity. Ještě horší to bylo v duelu s domácím týmem. Nadšeně bojující Jablonec vstřelil úvodní gól zápasu, naši hráči opět šance zahazovali, o remíze a našem postupu rozhodla až branka po rohovém kopu. Zato proti Slovanu Liberec to byl výkon, který se všem musel líbit. Kluci hráli opravdu dobře a vysoké vítězství si zasloužili. Poslední zápas turnaje s Kolínem byl bojem o zlato. Ve velmi kvalitním utkání se dvoubrankového vedení ujal soupeř, našim hráčům zůstávala branka Kolína zakletá a zdálo se, že je o vítězi rozhodnuto. Snížit se nám podařilo dvě minuty před koncem zápasu a vyrovnávací gól, který stačil na zisk zlatých medailí, jsme vstřelili dvacet sekund před závěrečným klaksonem. Štěstí dnes stálo na naší straně, ale i to je někdy potřeba.

Velká gratulace Petrovi Bečičkovi za cenu pro nejlepšího brankaře turnaje! A dík našim příznivcům za podporu a povzbuzování.

Foto. http://tonamata.rajce.idnes.cz/2015.12.06.turnaj_Jablonec_nad_Nisou


(Autor: Kvapil Martin | Datum: 06.12.2015 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více