Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-9 (2014) | 22.11.2015

Druhé místo v Hradci Králové.

Výsledky a hodnocení.


Sestava

Marek Koblížek, Daniel Vrážel, Matěj Kvaček, Filip Skokan, Ondřej Čáslavka, Martin Pavlíček, Jakub Dítě, Alessandro Shamshom, Patrik Iwaniec.

 

Pořadí

1. SK Vysoké Mýto, 2. FK Pardubice, 3. FC Olympia HK A, 4. TJ Dobruška, 5. FK Chlumec nad Cidlinou, 6. TJ Hořice, 7. FC Olympia HK B.

 

Výsledky

 

FK Pardubice - Chlumec 3:1, FK Pardubice - Olympia A 2:1, FK Pardubice - Dobruška 2:1, FK Pardubice - Olympia B 9:0, FK Pardubice - Vysoké Mýto 0:3, FK Pardubice - Hořice 5:0.

 

V neděli jsme se zůčastnili turnaje v Hradci Králové. Vstup do turnaje se nám poměrně vydařil a zaslouženě jsme porazili Chlumec, druhý zápas s Dobruškou jsme začali velice dobře a brzy se dostali do dvoubrankového vedení, soupeř nás poté zatlačil na naši polovinu ale naštěstí se mu podařilo jen snížit. Třetí zápas jsme sice vyhráli opět jen o jednu branku, ale Olympii A jsme do šancí vůbec nepouštěli a branku jsme obdrželi z přímého kopu z poloviny hřiště.  Olympii B jsme jasně přehráli a konečně se dočkali klidného průběhu utkáni.  Jediný tým který nás dokázal obrat o body bylo Vysoké Mýto, toto utkání nebylo z naší strany herně až tak špatné, všechny tři branky jsme obdrželi z hrubých chyb v rozehrávce od vlastní branky a sami jsme svoje tutové šance trestuhodně zahazovali. V posledním zápase jsme jasně porazili Hořice. Za dnešní turnaj chválíme všechny hráče, ve všech zápasech jsme podávali solidní výkony. Gratulace Máťovi Kvačkovi k ocenení pro nejlepšího střelce turnaje.


(Autor: Kvapil Sebastián | Datum: 22.11.2015 | Zdroj fotky: )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více