Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-9 (2014) | 26.09.2015

Pěkné první místo

Hodnocení.


Sestava - Čáslavka, Drobný, Koblížek, Komárek, Kvaček, D.Schejbal, F.Schejbal, Stavinoha, Veselý.
 
Výsledky skupina - FK - Kamenný Přívoz 10 : 1, FK - FAPV Děčín 3 : 2, FK- Kolín 3 : 3, FK - Velim 1 : 1, FK - Řepy 7 : 0. Ve skupině jsme obsadili druhé místo.
Semifinále - FK - Dolní Chabry 3 : 2 , Finále FK - Kolín 1 : 1 ,na penalty 7:6 .
 
Celkové pořadí : 1.FK Pardubice, 2.FK Kolín, 3.Pečky, 4.Dolní Chabry, 5.MFK Chrudim, 6.Velim, 7.FAPV Děčín, 8.Radim, 9.Ďáblice, 10.Mladá Boleslav, 11.Kamenný Přívoz, 12.Řepy.
 
V hezkém prostředí v Pečkách jsme za příjemného počasí odehráli další letošní turnaj. Ve skupině byly naše výkony značně nevyrovnané. Po ospalém začátku nás čekal boj proti Děčínu, který se nám podařilo zvládnout. I přes výhru jsme čekali z naší strany mnohem víc fotbalovosti. Poté následoval náš nejlepší výkon dne proti Kolínu, v něm byly k vidění krásné akce z obou stran a byla to opravdu velice příjemná podívaná. Že po pochvale není dobré vznášet se příliš v oblacích poznali kluci v utkání proti Velimi, v němž proti nadšeně bojujícímu soupeři zachránili remízu horkotěžko těsně před koncem. Spolu s výhrou v posledním zápase ve skupině nám tato remíza stačila na postup do semifinále. Tam dokázali kluci otočit nepříznivý vývoj a postoupili do finále, v němž nás čekal opět soupeř z Kolína. Po vyrovnaném průběhu dospělo utkání k penaltám. Až do 6.série byli všichni střelci neomylní, pak soupeř chyboval, což odstartovalo radost kluků z celkové výhry. I když naše výkony nebyly zdaleka ideální, kluci vždy zabrali v pravou chvíli a nakonec potěšili naše fanoušky, jimž děkujeme za neúnavnou podporu po celou dobu turnaje. Gratulace patří Lukáši Drobnému, který byl vyhlášen nejlepším hráčem turnaje


(Autor: Doležal Petr | Datum: 26.09.2015 | Zdroj fotky: )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více