Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-19 B | 20.06.2015

Vysoká výhra na závěr sezony


30. kolo

 

FK Pardubice B - TJ Lanškroun, fotbalový oddíl  7:2 (6:0)

 

K poslednímu soutěžnímu utkání jsme nastoupili již jako jistý vítěz soutěže a hráči toto postavení v prvním poločase potvrzovali svou hrou. Hráli s chutí, dobře kombinovali, dobře se pohybovali a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Soupeře převyšovali ve všech směrech. Ten se soustředil na obranu a snažil se o brejky, se kterými jsme si poradili. Výsledkem naší hry bylo šest branek v síti soupeře, které byly výsledkem pěkných kombinačních akcí.

Ve druhém poločasu se naše hra nepochopitelně změnila k horšímu. Někteří hráči pod dojmem výsledku si dělali co chtěli, utápěli se ve vlastních kličkách a celkově se na naši hru za výkon v prvním poločasu nedalo dívat. Paradoxem je, že druhý poločas jsme prohráli 1:2, když soupeř v poslední desetiminutovce vstřelil dvě branky.

Trenéři mužstvo pochválili za hru v prvním poločase. Dále trenéři poděkují všem hráčům, kteří se podíleli na výsledcích v celé sezoně, kdy předváděli líbivou, kombinační hru a svým přístupem, výkony a chováním dobře reprezentovali klub FK Pardubice.

 

Fakta - branky: 6. a 9. Mayer, 19. Gašpar, 23. Fejl, 25. Svatoň, 40. Brož, 70. Kaštánek - 84. Marek, 86. Lechnýř. Bez karet. Rozhodčí: Milan Vaško - Sochor, Schmeiser. Diváků: 50.

 

Sestava FK PCE U19 B: Pšenička (46. Švadlenka) - Karvánek, Dvořák, Nepivoda (62. Kaštánek), Zelenka - Fejl, Svatoň, Gašpar (46. Jantovský), Brož (46. Buš) - Mayer, Barbarič (46. Kmetík).

 


(Autor: Lukáš Ouředník | Datum: 20.06.2015 | Zdroj fotky: redakce FK )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více