Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-19 B | 10.06.2015

Jasná výhra B dorostu v Letohradu

V předposledním kole Východočeského přeboru dorostu zvítězil pardubický B dorostu U19 v Letohradu a potvrdil tím výhru v celé soutěži!


29. kolo

 

FK Letohrad - FK Pardubice U 19 B  1:4 (0:2)

 

K předposlednímu utkání soutěže jsme zajížděli na hřiště čtvrtého týmu tabulky a na úrovni utkání to bylo znát. Obě mužstva produkovala hezkou, kombinační hru s nasazením a pohybem. Již v 7. min. spálil vekou šanci Zelenka, který v samostatném nájezdu trefil domácího gólmana Moláčka, který vzápětí zlikvidoval i přesnou Dvořákovu hlavičku pod břevno. Postupem času naši hráči přebírali iniciativu, měli více míč na kopačkách a výsledkem byla ve 28. min. akce po rohu Buše, když přetažený míč na zadní tyč vrátil před branku Dvořák a pro Nepivodu již nebyl problém hlavou otevřít skóre utkání - 0:1. Ve 37. min. nastřelil krásnou střelou břevno Gašpar a o minutu později přišla Bušova kličkovaná ve vápně domácích, když z domácích obránců udělal diváky, předložil míč před prázdnou branku Gašparovi a bylo to 0:2.

Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Naši hráči tvořili hru a domácí tým se dostával ke sporadickým, i když nebezpečným útokům. V 54. min. vybojoval ve středu hřiště míč Gašpar, vyvezl ho a přihrál za obranu do sóla Bušovi, který nezaváhal a poslal míč střelou z hranice vápna pod břevno - 0:3. V 60. min. domácí tým korigoval, když střelu po náběhu za obranu Pšenička vyrazil, ale pouze k dobíhajícímu Hillerovi a ten snížil na 1:3. V 65. min. jsme zahrával trestný kop Buš, jeho střelu výborně chytající Moláček vyrazil a pro Brože nebyl problém dorazit - 1:4. I přes některé další šance na obou stranách se stav do konce utkání nezměnil.

Trenéři pochválili za výkon celé mužstvo, které tímto vítězstvím potvrdilo konečné první místo v soutěži Východočeského přeboru.

 

Fakta - branky: 60. Hiller - 28. Nepivoda, 38. Gašpar, 54. Buš, 65. Brož. Rozhodčí: Adam Jansa - Beneš, Valenta. ŽK: 0:1 (Svatoň). Diváků: 20.

 

Sestava FK PCE U19 B: Pšenička (71. Švadlenka) - Žoček (65. Kmetík), Dvořák, Nepivoda, Zelenka - Karvánek, Svatoň, Gašpar (80. Jantovský), Brož - Fejl (71. Kaštánek), Buš.

 


(Autor: Lukáš Ouředník | Datum: 10.06.2015 | Zdroj fotky: redakce FK )



Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více