Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Divize | 29.03.2015

Další krutá prohra divizní rezervy

Poprvé se na jaře představila na domácím trávníku Pod Vinicí pardubická rezerva, která proti Vysokému Mýtu mohla využít hned sedm hráčů z druholigového kádru. Bohužel ani tentokrát to ke třem kýženým bodům nevedlo, když faktorů bylo hned několik...


19. kolo Divize sk. C

 
FK Pardubice B - SK Vysoké Mýto  1:3 (0:0)
 
Do zápasu vstoupili lépe domácí a hned v šesté minutě měl velkou šanci Šejvl, ale jeho střela byla sražena na roh. Další šanci měl chvíli poté Fidler a na druhé straně dvakrát zahrozili hosté, ale vše bez brankového efektu. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.
Do druhé půle vstoupili opět lépe pardubičtí a výsledkem toho byl vedoucí gól Jiroutka v 54. minutě, který využil přesný centr Konvaliny - 1:0. Místo zvýšení však přišla 65. minuta, v níž unikl po pravé straně Štěpánek a jeho centr přetavil ve vyrovnávací gól Krátkého - 1:1. Poté se bojovalo převážně ve středu hřiště až přišel rozhodující okamžik zápasu v 79. minutě. To směrem na domácí branku upaloval s míčem Štěpánek, Konvalina ho před vápnem přidržel a hostující hráč upadl. K překvapení všech nepřesný sudí Ježek nařídil pokutový kop a domácího obránce navíc vyloučil... Penaltu proměnil Konečný - 1:2. Ve zbytku zápasu se domácí snažili alespoň o zasloužené vyrovnání a tak šel v poslední minutě na rohový kop i gólman Knobloch, ale hosté se ubránili a dlouhým odkopem se dostal do šance jeden na jednoho Krátký proti Prokopcovi a ten do prázdné branky pečetil výhru hostů - 1:3...
Ačkoliv domácí celek i ve třetím jarním zápase za sebou vedl, opět to k bodům nevedlo, když se opět ústřední postavou zápasu stali muži v černém... Celý zápas zejména hlavní rozhodčí obracel veškeré souboje ve prospěch hostů, stejný zákrok soupeři prošel bez trestu, naopak proti domácím se pískalo vždy a vše. Vrcholem všeho byla penalta nařízená za zákrok mimo pokutové území...
Za týden čeká pardubickou rezervu asi poslední zápas pravdy, když jako poslední celek tabulky zajíždí na půdu předposledního Týniště nad Orlicí.
 
Fakta - branky: 54. Jiroutek - 65. a 90. Krátký, 80. Konečný z pen. ČK: 1:0 (79. Konvalina). ŽK: 2:2. Rozhodčí: Ježek z Jílovic (Haleš, Brychta). Delegát: Langer z Turnova. Diváků: 100.
 
Sestavy - FK PCE B: Knobloch - Prokopec, Vencl, Němeček, Konvalina - Fidler (46. Rydval), Jiroutek (81. Kopecký), Šejvl, Dostálek - Jeřábek, Kim.
V. MÝTO: Černík - Žák, Pecháček, Konečný, Hock - Štěpánek, Kopřiva, Daněk, Malinský - Mach (87. Valášek), Benda (59. Krátký).

 

Pavel Němeček, hrající trenér Pardubic B: " Bohužel se nám třikrát za sebou opakuje stejný scénář, kdy vedeme nad soupeřem, ale utkání nedotáhneme do vítězného konce. V prvním poločase jsme byli lepším týmem než soupeř. Vypracovali jsme si dvě velice dobré šance, které jsme bohužel neproměnili. Ve druhém se dostaneme do vedení a bohužel pro nás soupeř vyrovná. Zlomový okamžik pro nás byla penalta. Kdy k faulu určitě došlo, to je bezpochyby, ale myslím si, že před pokutovým územím... Pak jsme chtěli utkání zvrátit, ale nepodařilo se. "

 

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 29.03.2015 | Zdroj fotky: redakce FK )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více