Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Divize | 22.03.2015

Další těsná prohra divizní rezervy

Ve třetím jarním kole zajížděla pardubická rezerva do Českého Brodu, tedy na hřiště celku, který měl v tabulce jen o bod více. Na jaře jsou však Středočeši zatím stoprocentní a tuto bilanci udrželi i proti Pardubicím B, které sice po prvním poločase vedly 0:1, aby nakonec prohráli 2:1.


18. kolo

 

SK Český Brod - FK Pardubice B  2:1 (0:1)

 

Hosté do zápasu vstoupili velmi dobře a vlastně celý zápas nebyli herně horším celkem. V první půlhodině ustáli velké množství standardních situací, aby nakonec udeřili ve 33. minutě, kdy se po ideálním centru Fouska z levé strany trefil ideálně do vlastní branky Balík - 0:1! Domácí dostávali neuvěřitelné množství standardních situací, ale hosté drželi příznivý stav až do 67. minuty, kdy se po rohovém kopu prosadil nohou neobsazený Waltr - 1:1. V 74. minutě po dalším rohovém kopu domácích se před brankou hlavou prosadil Musa Ansuma a otočil stav na 2:1. Hned za dvě minuty měl vyloženou šanci na vyrovnání Fousek, ale nedal a ve zbytku zápasu již hosté k vyrovnání neměli možnost, stejně jako doma před týdnem proti Dvoru Králové a opět za režie stejného sudího... 

 

Fakta - branky: 67. Waltr, 74. Ansuma - 33. vlastní (Balík). ŽK: 2:3. Rozhodčí: Krupa z Jablonce nad Nisou (Šťastný, Simmerová). Delegát: Koňák z Hořic. Diváků: 120.

 

Sestavy - Č. BROD: Bartalský - Carda (69. Marek), Zdeňka, Balík, Lukeš (62. Müller) - Waltr, Hrdlička, Balšánek, Smola - Fikejz (90. Skořepa), Ansuma (91. Kozlíček).

FK PCE B: Ptáček - Prokopec, Vencl, Němeček, Konvalina (83. Křivka) - D. Pánek, Šejvl, Fousek (78. Kopecký), Jiroutek, Kim (88. Valenta) - Rydval (65. Fidler).

 

Pavel Němeček, hrající trenér Pardubic B: " V Českém Brodě jsme podali velice sympatický výkon, ale bohužel jsme nedokázali přivézt ani bod. Po utkání s Dvorem jsme si řekli, že pouze nakopávanými míči nelze uspět. Pokyny, které jsme si řekli před zápasem, se snažil každý hráč splnit a oproti soupeři jsme působili fotbalovým dojmem. Hra Brodu byla založená na dlouhých míčích za obranu, kde se pokoušeli ho dostat do vápna nebo získat standardní situaci. Z velkého množství proti nám nařízených jsme dvě nezvládli. Pro nás je to obrovská škoda, protože jsme soupeře do ničeho nepustili. Skórovali vlastně z první střely na branku. Kalich hořkosti jsme si do dna vypili, když se hned po obdržené brance Fousek objevil v pokutovém území sám před brankářem, ale míč ideálně netrefil. "

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 22.03.2015 | Zdroj fotky: redakce FK )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více