Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-8 (2015) | 12.10.2014

KM Ústí nad Orlicí.

Hodnocení.


Hodnocení bílá.

 V sobotu jsme pokračovali dalším, tentokrát již pátým kolem miniligy. Kluci si poprvé vyzkoušeli společnou cestu k zápasu autobusem.

První zápas jsme bohužel trochu prospali. Soupeři, kterým bylo Vysoké Mýto, jsme se dokázali vyrovnat až ve druhé polovině zápasu, což se nám s tímto soupeřem, patrně jedním z nejlepších týmů v soutěži, stalo i minule. Kluci si na větší rychlost a agresivitu soupeře zvykají až v průběhu zápasu a musí většinou dotahovat náskok soupeře. Druhý zápas (Chrudim) jsme sice zvládli výsledkově, ale hra neměla očekávanou kvalitu. Soupeř nás tolik neprověřil. Až třetí zápas (Ústí nad Orlicí) snesl přísnější měřítko. Výkon proti tomuto kvalitnímu soupeři byl velice slušný a zejména bojovnost a chuť zvrátit nepříznivý výsledek zaslouží pochvalu pro celý kolektiv.

 

Hodnocení červená.

 Další kolo KM se nám moc nepovedlo. První zápas proti fotbalistům z Vysokého Mýta jsme sice měli více ze hry a soupeře většinou přehrávali, ale velmi špatná koncovka vyústila pouze v hubenou remízu 1:1. V utkání proti Chrudimi se nám dařilo střelecky více, ale hráči Chrudimi trestali naše zbytečné chyby a v poslední minutě zaslouženě vyrovnali. Začátek posledního duelu vypadal nadějně. Nemošice jsme zatlačili před jejich branku a vytvořili si několik jasných šancí. Opět jsme je ale zahodily a protivník nás začal postupně přehrávat. Na rozdíl od nás své příležitosti proměnil a po právu jednoznačně zvítězil.

Dnes naši borci předvedli pouze velmi průměrný výkon, který navíc podtrhla střelecká nemohoucnost. Jen výkon několika málo jedinců snese přísnější měřítko.


Fotky adresa: http://tonamata.rajce.idnes.cz/


(Autor: Koblížek Jindřich, Kvapil Martin | Datum: 12.10.2014 | Zdroj fotky: )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více