Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Přípravka | 04.09.2014

Nábor do přípravek FK Pardubice je tady!

Všechny mládežnické oddíly FK Pardubice hrají nejvyšší možné soutěže, ale to neznamená, že bychom dál nehledali mladé talenty! Na začátku školního roku se otevírá pro ty nejmladší zájemce možnost zapojit se do činnosti našeho klubu..


FK Pardubice hledá především mladé talenty ročníků narození 2008 a mladší, nicméně ani staršího hráče naši trenéři neodmítnou. Je jedno, jestli jde o chlapce či dívku, v pardubických týmech v těchto kategoriích mohou hrát všichni. "Každý rok se objeví mezi nováčky několik výrazných talentů a věříme, že letos to bude podobné," vysvětluje šéftrenér přípravek Martin Shejbal, známá osobnost klubu, donedávna ještě brankář druholigového týmu. 

 

Kdy mohou nováčci ukázat své zapálení pro hru? První možnost mají ve čtvrtek 4. září 2014, kdy v odpoledních hodinách budou na hřištích v pardubickém areálu Pod Vinicí probíhat tréninky těchto týmů. Začíná se od 16:00 hod. a jak jste dobře pochopili, nábor je spojený s tréninky předpřípravek. To jsou ti nejmladší hráči, oblékající pardubický dres. "Přicházejí i velmi malé děti, jejich rodiče se ale nemusejí bát, že bychom dětem nutili tvrdý tréninkový dril. Spíš chceme, aby si děti osahaly, o čem tato hra je," vysvětluje Martin Shejbal.

 

Kdo nestihne uvedený termín 4. září nemusí mít obavu z toho, že mu něco uteklo. "Přijetí do naší fotbalové rodiny není omezené tímto termínem. Naopak, rádi přivítáme nové tváře mezi námi i na dalších trénincích, přípravky trénují každé úterý a čtvrtek," vzkazuje rodičům Shejbal. Pro případné dotazy je možné kontaktovat Martina Shejbala na tel. čísle 736 472 650, nebo na mailové adrese: shejbal@fotbalpardubice.cz.


(Autor: FK Pardubice | Datum: 04.09.2014 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více