Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-14 | 22.02.2014

Miniturnaj U14 v Olomouci

V sobotu jsme se zúčastnili miniturnaje v Olomouci, kdy účast nakonec doznala značných změn a účastníky byly kromě pardubické U14 domácí Sigma Olomouc a SŠK Bílovec. Po vysoké prohře s Olomoucí jsme si ve druhém utkání trochu spravili chuť a jasně porazili Bílovec.


SIGMA OLOMOUC – FK PARDUBICE 6:0 (3:0)

 

Branky: 20., 27., 30., 46., 53., 70. Soupeř

 

Sestava: Blažek – Kvapil (36. Suchochleb), Outrata, Pekárek (36. Úlehla), Nemšovský – Slavík, Hyksa, Sokol, Peřina – Šebek (36. Sytko), Valenta

 

Obě utkání se nakonec hrála 2x35 minut takže hráči měli solidní zatížení a zejména v prvním utkání nás soupeř nenechal moc vydechnout. Domácí Sigma Olomouc byla asi nejlepším soupeřem, se kterým jsme se v naší kategorii na velkém hřišti utkali. Měření sil ale pro nás nevyznělo vůbec dobře. Začátek byl sice nadějný, i když soupeř měl mírnou převahu tak jsme dvacet minut herně celkem drželi krok, měli i pár náznaků šancí, ale bez využití. Ještě po prvním inkasovaném gólu jsme se drželi v zápase a byli nebezpeční, měli jsme dvě dobré šance na vyrovnání, ale bohužel jsme je neproměnili a do poločasu ještě dvakrát inkasovali po úplně zbytečných chybách při bránění. Druhou půli byli domácí již jasně lepší a dali nám pěknou lekci z fotbalovosti. Byli mnohem živější, rychlejší, silní na balonu, kombinačně výborní, prostě ve všech směrech nás přehráli a vstřelili další tři branky. My jsme měli jednu velkou šanci na snížení chvíli před koncem. Soupeři musíme pogratulovat k výkonu, protože na fotbal v jeho podání se opravdu dalo dívat a v plné nahotě odhalil všechny naše slabiny. Výsledek je krutý, ale je odrazem nejen fotbalových kvalit soupeře, ale i toho, jak se chováme v pokutovém území při obranné i útočné činnosti, protože při bránění jsme příliš laxní a nedůrazní a při útočení nám chybí kromě důrazu větší odvaha jít do koncovky, porvat se o to a dát góla. Doufám, že tento zápas bude pro kluky motivací k další práci, abychom se takovému hernímu projevu alespoň trochu přiblížili. Solidní výkon podal David Valenta.

 

SŠK BÍLOVEC – FK PARDUBICE 1:6 (1:1)

 

Branky: 35. Soupeř – 31. Sýkora, 43. Valenta (Nemšovský), 49. Sytko (Valenta, Nemšovský), 53. Sytko (Sokol, Valenta), 68. Nemšovský (Valenta), 70. Sytko (Nepivoda)

 

Sestava: Novotný – Suchochleb (36. Sytko), Outrata (36. Pekárek), Špatenka, Nepivoda – Sýkora, Hyksa (15. Nemšovský), Kvapil (55. Suchochleb), Úlehla - Peřina (36. Sokol), Šebek (36. Valenta)

 

První půli jsme odehráli bez pohybu a bez zájmu, jakoby se nám ještě točila hlava z olomouckého kolotoče z prvního utkání. Hra byla vyrovnaná s minimem šancí, na konci půle padla na každé straně jedna branka. Druhá půle už byla z naší strany o něčem jiném, hrálo se prakticky jen na jednu branku, konečně jsme nešetřili pohybem, dobře jsme kombinovali a stříleli pěkné branky. Celkem pětkrát jsme ve druhé půli napnuli soupeřovu síť a další šance jsme ještě nevyužili. Pochvala za druhou půli pro Adriana Nemšovského, Davida Valentu a třígólového Kubu Sytka. Konfrontace se soupeři z moravské skupiny žákovské soutěže byla pro nás zajímavou zkušeností a zejména zápas s Olomoucí ukázal, že máme ve všech směrech na čem pracovat, aby jsme byli takto kvalitním týmům důstojným soupeřem.


(Autor: Kumpan Ondřej | Datum: 22.02.2014 | Zdroj fotky: Kumpan Ondřej )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více