Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-10 (2013) | 09.11.2013

Z Milk Cupu si vezeme zlaté medaile

První letošní halový turnaj nás čekal v nádherné sportovní hale ve Skutči. V sedmi utkáních jsme v prvním utkání remizovali, ale poté šestkrát v řadě vyhráli, a tak jsme si do Pardubic odvezli velký pohár a zlaté medaile za skvělé první místo v turnaji.


Krásná Sportovní Hala ve Skutči byla místem našeho prvního halového turnaje sezony. Na něj jsme přijeli s osmi hráči do pole a dvěma brankáři.

 

Sestava: Šimon, Moka – Mejzlík, Svoboda, Možíš, Hanč (C), Straka, Bartoníček, Novák, Břeň.

 

Trenéři: David Martínek a Martin Mišovec

 

Turnaj Milk Cup 2013 se hrál za účasti osmi celků systémem každý s každým, kdy se jedno utkání hrálo třináct minut.

 

 

 

FK Pardubice – FC Slovan Havlíčkův Brod 2:2

branky: 01:17 – 0:1, 06:20 – 1:1 Možíš (Novák), 08:41 – 2:1 Straka z pokutového kopu, 09:52 – 2:2.

 

Do velmi dobře obsazeného turnaje jsme vstoupili utkáním proti Slovanu Havlíčkův Brod. Hned od prvních vteřin utkání jsme se velmi špatně pohybovali a nebojovali o míč. To se projevilo i na výsledku, když jsme brzo inkasovali. Po pěkné akci a nahrávce Nováka srovnal na 1:1 Možíš a když dal za další dvě minuty Straka z penalty vedoucí gól, tak to vypadalo, že Slovan porazíme. Jenže soupeř zacítil šanci na srovnání a v závěru se mu povedlo vyrovnat na konečných 2:2.

 

 

FC Hlinsko – FK Pardubice 0:5

branky: 00:21 – 0:1 Hanč, 05:26 – 0:2 Straka (Možíš), 09:24 – 0:3 Straka (Mejzlík), 10:10 – 0:4 Šimon, 10:53 – 0:5 vlastní.

 

Ještě před utkáním jsme hráče důrazně nabádali k zvýšené aktivitě a kombinační hře, která slavila proti Hlinsku úspěch. Soupeře jsme velmi včasně a důrazně napadali, a tak neměl prostor pro kombinaci. Po brzké brance Matyáše Hanče, přidal Straka dvě branky a vedli jsme 3:0. Následně se krásně trefil k tyči i brankář Adam Šimon, který skvěle proměnil možnost přímého volného kopu. Utkání uzavřel vlastní gól po dobrém autovém vhazování od Možíše.

 

 

FK Pardubice – MFK Chrudim 1:0

branka: 00:36 – 1:0 Straka z pokutového kopu.

 

Ve třetím utkání nás čekal tradiční soupeř z Chrudimi. Tomu jsme sice dali branku již v první minutě, kdy Straka proměnil pokutový kop po faulu na svou osobu, jenže další jsme již nepřidali. Velké šance měl Bartoníček i Straka, ale zbrklost ve finální fázi nás stála další trefu. Soupeř se snažil o vyrovnání do posledních vteřin utkání, ale velkou šanci jsme mu nedovolili.

 

 

FK Pardubice – ŠK Slovan Bratislava 2:1

branky: 02:37 – 1:0 Straka, 09:09 – 2:0 Straka, 10:12 – 2:1.

 

Další utkání nám do cesty postavilo ŠK Slovan Bratislava. Na soupeře jsme nastoupili bez strachu a nervozity a hned v první minutě jsme mohli jít do vedení. Matyáš Bartoníček ale bohužel trefil jen tyč. První trefu utkání nám tak přinesl až přímý volný kop z pravé strany, který poslal po teči do branky Straka. Slovan působil dobrým herním projevem, ale šance nepřicházeli. Naopak na druhé straně mohl zvýšit vedení po pěkné akci po rohovém kopu Novák, který netrefil ideální nabídku od Možíše. V desáté minutě jsme se dočkali druhé trefy, když Patrik Břeň skvěle vybojoval míč ve středu hřiště, posunul na Straku, a ten se opět nemýlil. Celek z Bratislavy snížil po rychlé akci po autovém vhazování, kdy se sice ještě povedlo Adamu Mejzlíkovi vykopnout míč z brankové čáry, ale na dorážku už jsme nestačili zareagovat a inkasovali. Soupeř se kontaktní brankou dostal do hry, ale vyrovnat se mu nepovedlo.

 

 

FK Pardubice – FC Hradec Králové ‘‘B‘‘ 5:0

branky: 02:50 – 1:0 Straka, 04:32 – 2:0 Straka, 07:03 – 3:0 Novák, 08:58 – 4:0 Možíš, 10:50 – 5:0 Straka.

 

V pátém kole jsme hráli s týmem Hradce Králové. V utkání nám fungovala kombinace a když jsme k tomu přidali i potřebný důraz a chuť dát branku, tak jsme zvítězili po třech brankách Straky, jedné Nováka a Možíše 5:0.

 

 

FK Pardubice – FC Žďas Žďár nad Sázavou 5:0

branky: 01:10 – 1:0 Šimon, 02:23 – 2:0 Straka, 06:06 – 3:0 vlastní, 08:51 – 4:0 Straka, 10:07 – 5:0 Novák (Hanč). 

 

Šestý zápas jsme sehráli proti Žďáru nad Sázavou a hned od prvních minut jsme pěknou kombinační  hrou šli za vítězství. První branku dal po faulu na Straku z přímého kopu brankář Šimon. Druhou poté vstřelil po snad nejhezčí individuální akci turnaje Jaroslav Straka, který na pravé straně prošel přes tři hráče a chladnokrevně zakončil. Po vlastní brance soupeře přidal další branku Straka, aby na 5:0 uzavřel po nahrávce od Hanče nikým nehlídaný Fabrizio Novák.

 

 

FK Pardubice – FC Hradec Králové ‘‘A‘‘ 4:2

branky: 00:44 – 1:0 Novák, 01:26 – 2:0 Novák, 04:10 – 2:1, 05:20 – 3:1 Možíš, 06:31 – 4:1 Hanč,  12:37 – 4:2.

 

Milk Cup 2013 se pro nás vyvinul tak, že pro celkové turnajové vítězství jsme museli v posledním utkání porazit Hradec Králové. Do utkání jsme tak nastoupili hodně motivováni a na hřišti to bylo vidět. Novák rychle vstřelil dvě branky, ale soupeř v páté minutě snížil a my jsme znervózněli. Uklidnění přinesla až krásná individuální akce Možíše, který na pravé straně potáhl míč přes střed hřiště až do zakončením, kterým vymetl roh branky. Na 4:1 přidal Hanč a i když soupeř ještě v závěru snížil, utkání jsme dovedli do zdárného konce.

 

Bilance - 7 utkání - 6 výher - 1 remíza - 0 proher (skóre 24:5)

 

Konečné pořadí

 

1. FK Pardubice, 2. FC Hlinsko, 3. MFK Chrudim, 4. FC Hradec Králové ‘‘B‘‘, 5. ŠK Slovan Bratislava, 6. FC Hradec Králové ‘‘A‘‘, 7. FC Slovan Havlíčkův Brod, 8. FC Žďas Žďár nad Sázavou.

 

Děkujeme chlapcům za předvedené výkony a výbornou reprezentaci klubu!

 

Dále také děkujeme pořadatelům za skvěle zorganizovaný turnaj, který byl na velmi profesionální úrovni. V neposlední řadě také děkujeme rodičům za vytrvalou podporu v hledišti.

 

Nejlepší hráč turnaje: Artur Záhon – ŠK Slovan Bratislava

Nejlepší brankář turnaje: Adam Šimon – FK Pardubice

Nejlepší střelec turnaje:  11 branek, Jaroslav Straka  – FK Pardubice 


(Autor: Martin Mišovec | Datum: 09.11.2013 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více