Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-11 (2012) | 24.09.2013

Pátek 26.9. - Pardubické městské slavnosti

V rámci městských slavností předvedou naši kluci modelový trénink a fotbalové utkání.


V pátek proběhnou na Perštýnském náměstí Podzimní městské slavnosti. Od 16:30 bychom měli předvést modelový trénink+krátké fotbalové utkání. Podrobnosti dodáme.

 

 

 

 XX. MĚSTSKÉ SLAVNOSTI

 

26.– 29. 9. 2013 /první část/

 

PŘEHLÍDKA SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ

Pernštýnské náměstí l sportovní klání na Pernštýnském náměstí l prezentace sportovních klubů a organizací l horolezecká stěna l exhibiční utkání l autogramiády známých sportovců…

 Pardubice už dvacet let pořádají své městské slavnosti. Kulaté jubileum přinese i zcela novou podobu podzimní části festivalu, která bude více zaměřená na sport. V rámci inovací vyroste na Pernštýnském náměstí sportovní plocha o rozměrech 40 x 20 metrů, včetně tribunky a osvětlení.
Unikátní sportovní přehlídka se uskuteční od čtvrtka 26. do soboty 28. září. Přímo na Pernštýnském náměstí bude instalované hřiště s in-line povrchem, který umožní dostatečnou kvalitu pro prezentaci všech sportů, které se jinak odehrávají pod střechou. Představit by se měly všechny populární a rozšířené sporty, individuální i kolektivní, stejně tak i ty, které se teprve derou do povědomí veřejnosti.
Hlavní program bude probíhat přímo na náměstí a záměrem organizátorů, kterými jsou město Pardubice a Kulturní centrum Pardubice, je i uspořádání atraktivních nočních sportovních klání za umělého osvětlení nebo klání známých osobností. Sportovní organizace a kluby budou mít zároveň příležitost prezentovat svoji činnost ve vlastních nebo námi dodaných dřevěných stáncích. Pro kluby by festival měl být vhodným prostorem pro zorganizování náborů nových členů, prezentaci sportovních úspěchů, případně uspořádání autogramiády úspěšných hráčů nebo prodeje permanentních vstupenek.

29. 9. 2013 ZLATÁPŘILBA

 

10.– 13. 10. 2013 /druhá část/

 

KULTURNÍA TRADIČNÍAKCE

Spanilá jízda kočárů l Pernštýnské tržiště l open air koncerty na Pern­štýnském náměstí l Sraz historických vozidel l Tvořivé odpoledne pro děti l Historické hry na zámku l Celtic session l lampionový prů-vod l ohňostroj…

 

13. 10. 2013 123. VELKÁPARDUBICKÁ

Podrobný program na www.kcpardubice.cz


(Autor: Pavel Šenkýř | Datum: 24.09.2013 | Zdroj fotky: )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více