Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-14 | 09.09.2013

Ve výborném utkání výhra U-14 s Bydžovem

V kvalitním utkání s bojovným soupeřem z Bydžova jsme po zlepšeném výkonu ve druhé půli zvítězili.


FK Pardubice U-14 - RMSK Cidlina Nový Bydžov 3:1 (0:0)

 

Branky: 39. Valenta (Peřina), 48. Úlehla (Peřina), 70. Solil (Peřina) - 37. soupeř.

 

Sestava: Novotný - Hofman, Starý, Outrata, Kvapil (40. Teplý) - Slavík (50. Pekárek), Solil, Sokol, Peřina - Valenta (50. Sytko), Solnička (36. Úlehla).

 

V dalším domácím utkání jsme hostili Nový Bydžov. Se soupeřem jsme se utkali již v rámci přípravy a tak jsme věděli, že nás čeká těžký zápas s nepříjemným a bojovným soupeřem. Samotné utkání tyto předpoklady naplnilo, od začátku se hrálo ve velkém tempu a nasazení z obou stran. První půle byla celkem vyrovnaná, do první šance se dostal soupeř, ale nemířil přesně, my jsme měli dvě dobré příležitosti před koncem půle, kdy zejména pěkná akce Tomáše Sokola po gólu volala, když prošel pěkně středem, ale koncovku nezvládl a nastřelil jen gólmana. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Druhou půli začali lépe bydžovští, kteří po našem nedůrazu v obraně skórovali. Po dvou minutách ale bylo srovnáno, po pěkné akci Jardy Peřiny byl před brankou důrazný David Valenta a srovnal. To nás nakoplo, od té doby byla aktivita na našich kopačkách a na klukách byla vidět velká touha strhnout vítězství na naši stranu. To se nám nakonec podařilo, když nás nejprve poslal do vedení Jarda Úlehla, který proměnil centr Jardy Peřiny a přihrávkový hattrick dokonal Jarda Peřina v poslední minutě, když našel centrem přesně hlavu Toma Solila, který pečetil naše vítězství. Zejména za druhou půli bylo naše vítězství naprosto zasloužené, byli jsme lepší a vypracovali jsme si více šancí. Bydžovští nám ale nedali nic zadarmo, zápas odjezdili až do konce a svým výkonem přispěli k vysoké kvalitě tohoto zápasu. Takovýchto těžkých zápasů bychom potřebovali hrát co nejvíce. Za dnešní zápas patří opět pochvala celému týmu za předvedený výkon, vynikli Tom Sokol a Jarda Peřina. Za týden se můžeme těšit na další kvalitní prověrku našich fotbalových dovedností, když nás čeká Hradec Králové.

 


(Autor: Kumpan Ondřej | Datum: 09.09.2013 | Zdroj fotky: Slavík Martin )



AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více