Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Přípravka | 04.09.2013

Vychovej z potomka fotbalistu. Nábor je tady!

Klub FK Pardubice má za sebou velký kus práce na poli mládežnického fotbalu - vždyť všechny (!) jeho mládežnické oddíly hrají nejvyšší možné soutěže. Práce s mladými fotbalisty však nikdy nekončí a možnost vyzkoušet si své fotbalové umění se na začátku školního roku otevírá i pro ty nejmladší zájemce.


FK Pardubice tentokrát hledá především mladé talenty ročníků narození 2007 až 2010. A to bez rozdílu pohlaví, v týmech pardubického klubu trenéři rádi přivítají jak chlapce, tak i děvčata. "Provádíme nábory každý rok a vždy se mezi dětmi najde několik velmi šikovných fotbalistů," říká šéftrenér přípravek Martin Shejbal, kterého si příznivci pamatují zejména jako vynikajícího brankáře, který na jaře ukončil sportovní kariéru.

 

Kdy mohou nováčci ukázat své zapálení pro hru? Od začátku září každé úterý a čtvrtek v areálu Pod Vinicí, vždy od 16:00 hod., kdy je nábor spojený s tréninky předpřípravek, což jsou ti nejmladší hráči, oblékající pardubický dres. "První den, kdy mohou děti přijít, je v úterý 3. září," říká Shejbal. "Víme, že ti nejmenší, kteří se na náboru každým rokem objevují, jsou ještě hodně mladí. Nejde ale o to, abychom jim fotbal vnutili, ale spíš o to, aby si osahali, o čem tato hra je," vysvětluje.

 

Malí fotbalisté, kteří zavítají v průběhu náborových dnů do areálu Pod Vinicí, se tak mohou vydat cestou starších vzorů. Vždyť například mladíci z A-týmu, kteří nastupují pravidelně ve 2. lize, jako třeba Vencl, Fousek, Šejvl, nebo Fusek, začínali v tomtéž klubu jako velmi mladí… Pro případné dotazy je možné kontaktovat Martina Shejbala na tel. čísle 736 472 650.


(Autor: FK Pardubice | Datum: 04.09.2013 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více