Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-14 | 25.08.2013

S Náchodem vyšla U-14 naprázdno

První domácí utkání s Náchodem se nám nevydařilo a po neplodné převaze jsme těsně před koncem inkasovali.


FK Pardubice - FK Náchod 0:1 (0:0)

 

Branky: 70. soupeř

 

Sestava: Blažek - Hofman, Starý, Outrata, Nemšovský (28. Kvapil) - Slavík (55. Špatenka), Solil (55. Solnička), Sokol, Úlehla (45. Sytko) - Valenta, Peřina

 

V prvním domácím utkání jsme se utkali s Náchodem a po kanonádě v prvním kole ve Svitavách nám za deštivého počasí zvlhl střelecký prach. Sice jsme měli po celé utkání převahu, v první půli mírnou, ve druhé značnou, ale brankové vyjádření chybělo. V první půli jsme měli tři čtyři dobré příležitosti ke skórování, ale v koncovce jsme se chovali špatně. Soupeř několikrát zahrozil z brejků, vypracoval si jednu solidní šanci, kterou také neproměnil. Ve druhé půli se hrálo podle našich not, ale dostali jsme se pouze do několika pološancí, jinak jsme byli jaloví. Soupeř moc nehrozil ani z brejků, ale v poslední minutě soupeřův útočník fauloval našeho obránce, od kterého při pádu míč putoval k našemu gólmanovi, který ho sebral, a rozhodčí nepochopitelně odpískal místo faulu malou domů a tedy nepřímý volný kop. Ten po rozehrání náchodský hráč trefil placírkou přesně k tyči a rozhodl o výsledku utkání.

 

I když prohra přišla po hodně kontroverzním rozhodnutí rozhodčího tak si musíme přiznat, že on nebyl ten, který nám zápas prohrál. V zápase jsme sice byli fotbalovější, ale větší nasazení, bojovnost a obětavost byla bohužel na straně soupeře, který hrál jednoduše, důrazně a někteří naši hráči se s tím prostě nedokázali porvat. Výborný zápas odehrál Tomáš Outrata, jinak kluci hráli hluboko pod svoje možností. Každý si musí v hlavě probrat sám, co mohl udělat lépe a doufejme, že další zápas bude v našem podání úplně o něčem jiném než dnes.


(Autor: Kumpan Ondřej | Datum: 25.08.2013 | Zdroj fotky: Slavík Martin )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více