Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-8 (2015) | 16.06.2013

Plán rozlučky

V neděli 23.6. se na pardubickém Dolíčku uskuteční velká afterparty. Jedná se o zakončení fotbalové sezóny našeho ročníku, zde najdete veškeré informace, které musíte před příchodem znát.


Pod tímto článkem najdete přesný harmonogram. Při zahájení kluci obdrží trička, v kterých následně budou hrát. Budou vytvořeny dvě hřiště, na jednom odehrají zápas mamky (či sestry) proti dětem a na druhém děti s trenéry proti taťkům, bráchům atd. Vše se samozřejmě může trochu proměnit, záležet bude hlavně na počtu účastníků. Každopádně, kdo nebude hrát, tak bude zaměstnán. Všechny týmy přece potřebují nějakého cholerického křiklouna, který diriguje za lajnou. Příkladem, mamka, která nebude hrát, bude tým maminek trénovat, radit pohledem subjektivního i objektivního pozorovatele. Prosíme všechny maminky, které budou hrát, aby nastoupily v bílých tričkách, věřím, že se v šatníku něco najdete. To samé platí i pro taťky, taktéž bílá barva, neboť kluci budou červení, černá je při aktuálním počasí smrtící a další barvy jsou na sladění složité. Následovat bude soutěž v penaltách ve třech kategoriích. Vítězové se můžou těšit na velmi zajímavé ceny. Po následném vyhodnocení a dalších komentářů z trenérských řad, nastane volná zábava. Připraveno bude 50 buřtů. Hráčů bude asi kolem dvaceti, tudíž jídla je dost. Buřty budou pro všechny, ale přednost mají děti. Pokud je někdo životním gurmánem, tak si samozřejmě může přinést vlastní oblíbenou klobásu atd. Bude tu také otevřen bufet, takže nějaké občerstvení naleznete i tam. A nyní jedna důležitá informace. Na rozlučku je zákaz nosit nějaký alkohol, či coly, limonády atd. Jedná se o to, že za pronájem místa, nic neplatíme, tudíž veškerý picí režim bude orientován na bufet. Věřím, že v tom nebude problém.

Doufám, že vytvoříme super partu a všichni si to užijí. Je to poděkování dětem za snahu, rodičům za čas vložený do těchto dětí a za důvěru vloženou do nás, trenérů. Jde hlavně o zábavu, na hřišti i na těchto akcích, takže si to musíme pořadně užít. Hlavně děti, protože se budou těšit na další sezónu, ta ovšem začne zprudka soustředěním. Jo, jo, tam dostanou za uši. Pokud někdo umí na kytaru, může přinést a zahrát atd. Důležitá je i vaše iniciativa. Takže budeme se těšit. Carpe diem!

 

Harmonogram

13:45   Zahájení rozlučky

14:15   Fotbalové utkání

                        FK Pardubice – Mamka team

                        FK Pardubice s trenéry – Taťka team

15:30   Soutěž v penaltách

                        Král penalt   (pro taťky, bráchy)

                        Královna penalt    (pro mamky, ségry)

                        Princ penalt    (pro hráče)

16:15   Slavnostní vyhodnocení

16:30   Volná zábava

19:00   zakončení (může být samozřejmě i dříve, uvidíme)

(časy jsou pouze orientační)


(Autor: Ladislav Slezák | Datum: 16.06.2013 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více