Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 06.05.2023

Prohra v Teplicích, musíme zabrat v dalších zápasech

Body se přidělují za góly, aktivita nestačí. Pardubáci podali na severu Čech statečný výkon, ale míč do sítě soupeře nedokázali dostat a tak z úvodního utkání nadstavby nic nevytěžili. Náprava může nastat za týden, kdy východočeský tým pojede do Brna.


31. kolo FORTUNA:LIGY

 

FK Teplice - FK Pardubice 1:0 (1:0)

 

Do skupiny o záchranu fotbalisté Pardubic nevstoupili vůbec dobře. Nezachytili totiž úvod utkání, ve kterém tahali za kratší konec a na konci první patnáctiminutovky inkasovali. Po dlouhém autu z pravé strany se totiž míč odrazil za hranici pokutového území k Danielu Trubačovi, který přesnou ranou nedal Nitovi šanci - 1:0.

 

Poté se i Pardubáci dokázali dostat do pár slibných šancí. Tu největší měl ve 24. Minutě Dominik Janošek, který si po přihrávce Černého zasekl balón na levou nohu, kterou vyslal tvrdou střelu. Tu brankář Filip Mucha vytáhl na roh.

 

Po výměně stran už na hřišti byl prakticky jen jeden tým. Východočeši téměř nepustili Teplice k balónu a bušili do zavřené obrany jak to jen šlo. Po necelé hodině hry měl největší šanci Pardubic znovu Dominik Janošek. Ten si našel v pokutovém území přihrávku Michala Hlavatého a zakončil na zadní tyč, míč se ale od ní odrazil jen na brankovou čáru, odkud ho odkopl obránce.

 

I ve zbytku zápasu byly Teplice pod velkým tlakem, s většinou vzdušných balónů si ale dokázaly poradit a neinkasovaly. Na úvod skupiny o udržení tak Pardubice prohrály v Teplicích.

 

Faka - branka: 15. Trubač (Jukl). ŽK: 5:1 (Sy, Hora, Mičevič, Mucha, Yasser – Vlček). Rozhodčí: Černý – Nádvorník, Leška. Delegáti: Beneš a Rabušic. Diváci: 3263.

 

Sestavy - Teplice: Mucha – Hora, Chaloupek, Mičević – Hyčka (56. Sy, 70. Urbanec), Mareček, Jukl, Trubač (C), Hybš – Gning (70. Yasser), Fila (80. Žák). Trenér: Zdenko Frťala.

 

FK PCE: Nita – Icha, Hranáč, Vlček, Chlumecký – Vacek (53. Darmovzal) – Sychra (75. Huf), Hlavatý, Janošek, Pikul (81. Krobot) – Černý (C). Trenér: Radoslav Kováč.

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 06.05.2023 | Zdroj fotky: David Haan )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více