Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-16 | 02.05.2023

Po zlepšeném výkonu ve 2.poločase si dorostenci U16 připisují výhru v derby proti MFK Chrudim.

Nedělní poledne nabídlo východočeské derby mezi domácí šestnáctkou a hostům z Chrudimi. Branky padaly až ve 2. poločase, a to jen z kopaček domácích, díky čemuž si tak připsaly 3 body do tabulky po výhře 3:0.


FK Pardubice - MFK Chrudim 3:0 (0:0)

Branky:

52 a 91. Venzhöfer, 63. Zelinger

 

Sestava:

D. Pražák – Kosek (68. Kučera), Fejt, Skokan, Tareš (83. T. Pražák) – Venzhöfer, Pešek, Koblížek – Urban (60. Nekvinda), Nedvěd, Nesládek (60. Zelinger), Trenéři: Ovčačík, Bačo, Řezníček

 

Hodnocení trenérů:

"Utkání v 1. poločase moc pohledného fotbalu nenabídlo. My jsme se sice snažili od zadních řad postupným útokem dostávat do soupeřova obranného bloku, avšak bez tíženého efektu. Naší hře chyběla větší herní odvaha a rychlost v řešení herních situací. Po přestávce se naše hra, a to zejména po jejím začátku, výrazně zlepšíla. Naše hra působila rychleji a seběvědomějí, díky čemuž začaly vznikat zajimavé situace pro ohrožení soupeřovi branky. I s nutnou dávkou štěstí, obzvláště při první vstřelené brance, jsme soupeřovi rychle odskočili do dvoubrankového vedení, což nám na přiblizně dalších 20 minut velmi psychicky pomohlo. V závěru utkání se nám však nedařilo delší čas podržet míč na svých kopačkách, a tak tlak vyvíjel spíše soupeř, který s pocitem, že neměl co ztrátit, vrhnul veškeré síly do útoku. Naštěstí se nám podařilo díky několika skvělým zákrokům v obraně nulu vzadu uhájit a z brejku vstřelit ještě jednu pojišťující branku. 

Utkání bylo pro kluky složité, jelikož si poprvé v jarní části sezóny mohli zahrát na přírodní trávě, což je oproti trávě umělé trošku jiný sport. Tým chválíme za obětavý výkon ve 2.poločase bez inkasované branky a věříme, že nám tento pocit s třešničkou vítězství pomůže do další motivace na sobě dále pracovat."


(Autor: FK Pardubice | Datum: 02.05.2023 | Zdroj fotky: )



AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více