Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-14 | 01.05.2023

Žáci U14 porazili Cidlinu

V dalším domácím utkání dokázali žáci z kategorie U14 opět zvítězit. Tentokrát porazili Cidlinu vysoko 5:0 a zaslouženě získali tři body.


FK Pardubice - RMSK Cidlina - Nový Bydžov 5:0 (3:0)

 

Branky: 3. Fajt, 12. Bachratý (Fajt), 28. Mužík (Fajt), 69. Sukdolák, 75. Sukdolák (Mužík)

 

Sestava: Skokan - Machač (52. Firszt), Šafařík, Dostál, Rychtařík - Hoffman - Mužík, Janovský (60. Koblížek) - Čapka (52. Fikejz), Fajt (60. Schwarzkopf), Bachratý (60. Sukdolák).

 

 

Hodnocení trenérů:

V týdnu před utkáním s Cidlinou jsme se v tréninku zaměřovali na reakci na hráče s míčem, výběr prostoru středových hráčů a na to navazující náběhové situace útočících hráčů. Oproti utkání s Teplicemi jsme tedy chtěli docílit větší plynulosti v kombinaci na útočné polovině a zvýšit tak počet nebezpečných situací před brankou soupeře.

 

Klid do utkání nám dodal brzký úvodní gól Fajta po standardní situaci Machače, který hráče motivoval do dalších útočných akcí. Další dva góly po skvělých asistencích Fajta byly ozdobou prvního poločasu. I přes zřejmou kvalitativní převahu jsme však soupeři nabídli hluché pasáže, ve kterých jsme ustoupili z herní dominance s řadou navazujících nepřesností, které zbytečně umožňovaly soupeři se nadechnout. I tak jsme ale s prvním poločasem spokojení, protože kluci ukázali svůj potenciál a herní kvalitu.

 

Do druhého poločasu jsme šli s cílem v utkání ještě více dominovat, ale náš cíl se tentokrát minul účinkem. I přes jasnou kontrolu nad vývojem utkání se nám nedařilo dostávat do většího množství nebezpečných situací. Srdnatě bojující Cidlina nám komplikovala přechod na útočnou polovinu a procento našich nevynucených ztrát rostlo, protože jsme v kombinaci ztráceli trpělivost. Přestože jsme dokázali zvýšit na konečných 5:0, tak je třeba se na druhý poločas dívat spíše kriticky. Oba góly nám soupeř víceméně nabídl, čehož výborně využil Sukdolák.

 

Věříme, že vysoké vítězství bude pro kluky motivující do dalšího tréninkového týdne a dokáže je posunout na ještě lepší herní úroveň. 

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 01.05.2023 | Zdroj fotky: )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více