Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-14 | 23.04.2023

Žáci U14 porazili Teplice

Nejtěsnějším možným rozdílem zvítězili žáci U14 nad Teplicemi. V krásném areálu v Opatovicích nad Labem utkání rozhodla branka střídajícího Schwarzkopfa osm minut před koncem.


FK Pardubice - FK Teplice 1:0 (0:0)

 

Branka: 72. Schwarzkopf (Bachratý)

 

Sestava: Čapoun - Čapka, Firszt, Dostál (52. Šafařík), Machač - Kožíšek - Mužík (66. Swarzkopf), Janovský (52. Hoffman) - Bachratý, Fajt, Rychtařík (70. Sukdolák)

 

 

Hodnocení trenérů:

V utkání s Teplicemi jsme se zaměřovali na zmenšování těžiště hry a kontrolu míče. Zatímco první zaměření se nám ve spoustě případů dařilo plnit, tak s kontrolou míče to bylo horší. Právě technické provedení převzetí míče nebo přihrávky nás brzdilo v tom, abychom pěkně rozjeté akce dotáhli k ohrožení branky soupeře. Většina našich akcí tak ztroskotala v předfinální fázi. I přes optickou herní převahu jsme divákům mnoho zábavy nenabídli.

 

Do druhé půle jsme šli s tím, že se chceme víc tlačit do zakončení. Herní převaha již byla jasně na naší straně, ale stále nás trápila přesnost přihrávky do pokutového území, konkrétně překonání prvního bránícího hráče nebo rychlejší příprava na zakončení zpoza pokutového území. Nakonec se nám ale jedna situace z pravé strany podařila zrealizovat až do zdárného konce, kdy po přihrávce od Bachratého do prázdné brány zakončil Swarzkopf a rozhodl tak o výsledku utkání.

 

Kluky jsme ocenili za to, že se po celý zápas trpělivě snažili o konstruktivní překonání soupeře, což se jim nakonec podařilo. Zároveň gratulujeme Kryštofu Čapounovi k úspěšné premiéře v kategorii U14. Dále také Alexandru Swarzkopfovi a Aleši Sukdolákovi k úspěšnému návratu na fotbalový trávník po dlouhých zraněních.  


(Autor: FK Pardubice | Datum: 23.04.2023 | Zdroj fotky: )



AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více