Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-16 | 19.04.2023

Šestnáctka nezvládla závěr utkání a podlehla doma Táborsku

Necelých 5 minut dělilo naší šestnáctku od vítězství proti Táborsku. I přes to nebere ani bod. Soupeř v závěru dvěma brankami otočil vývoj utkání a odváží si 3 cenné body po výsledku 1:2.


FK Pardubice - FC Táborsko 1:2 (1:0)

Branky:

24. Nedvěd - 86. Rataj, 89. Staněk

 

Sestava:

D. Pražák – Kosek, Fejt,  T. Pražák, Doleček (60. Skokan) – Pešek (60. Koblížek) Bečička, Jůn – Nesládek (60. Urban), Nedvěd (70. Nekvinda, Tareš (60. Urban)

 

Trenéři: Ovčačík, Bačo, Řezníček

 

Hodnocení trenérů:

"Dnes se nám bohužel nepovedlo navázat na víkendový výkon. I přes velkou snahu kluků se nám nedařilo fotbalově správně řešit herní situace. V 1. poločase jsme hráli bez postupné přípravy útoku, na základě čehož byla hra často nahoru - dolů. I přes to jsme měli několik slibných možností, kdy jsme mohli přidat druhou branku, což jsme nejvíce pocítili v závěru utkání. Ve 2. poločase jsme totiž naopak byli velmi rozvážní v zakládání útoku, kdy z nás nebyla cítít dravost vstřelit pojišťující branku. Soupeře jsme tak v jeho obranné fázi mockrát neprověřili, zatímco on nás i kvůli naší často nepřesné kombinaci několikrát výstražně varoval. Po několika zastřeleních se však v poslední pětiminutovce prosadil, a to hned dvakrát, čímž udělal tečku za středečním vloženým utkáním.

Na fotbalu je nekrásnější to, že si nikdy nemůžete být jisti vítězstvím. Díky těmto emotivním momentům dělá tento sport fascinujícím. My jsme dnes pocítili toto kouzlo z opačného pohledu, kdy jsme tak ztratili utkání v úplném závěru, což je vždy velmi bolestivé. Úkolem teď bude nastavit hlavu a dívat se dopředu. Výhodou anglického týdne je to, že v neděli hrajeme ihned znova, čímž si chuť můžeme rychle zase spravit". 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 19.04.2023 | Zdroj fotky: )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více