Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 18.04.2023

Mám rád vyhecované zápasy, říká před derby s Hradcem Ladislav Krobot

Jediným střelcem pardubického celku v posledním utkání proti brněnské Zbrojovce byl Ladislav Krobot. Byl to pro něho druhý gól v červenobílém dresu. V našem rozhovoru se za tímto duelem ohlížel, také už ale mluvil o sobotním východočeském derby, které Pardubáci proti Hradci Králové sehrají v CFIG Areně v 16:00 hodin.



 

Jak se zpětně ohlížíš za posledním utkáním v Brně, které jsme prohráli 1:2?

Myslím si, že do prvního gólu Zbrojovky to nebylo z naší strany úplně špatné. Akorát jsme hráli jen po vápno soupeře a dál se moc nedostávali. Celý zápas ale hodnotím negativně. Určitě v Brně šlo uhrát body. Je jen škoda, že jsme si sami takto zavařili, ale musíme koukat dopředu a dělat všechno pro to, abychom v dalších zápasech bodovali.

 

Udělala ti aspoň tvoje druhá gólová trefa v pardubickém dresu radost?

Gól mi radost udělal, ale vyměnil bych ho za tři body. Za každý gól jsem rád, protože mi pomáhá na psychiku. Doufám, že to tam bude padat i nadále a hlavně doufám, že mé góly budou pomáhat k bodům.

 

V sobotu čeká Pardubáky derby s Hradcem Králové. Jak takové zápasy vnímáš?

Já jsem odchovancem Slavie Praha, proto takové zápasy znám. Derby bývají vyhrocená. Mimo hřiště je to v pohodě, na hřišti nenávist. Myslím, že to v sobotu bude podobné. Vím, že ve východních Čechách je zápas Pardubic s Hradcem brán jako velké derby a já se na to moc těším. V takových zápasech se cítím úplně nejlépe. Mám rád vyhecované duely, ve kterých se jde do všeho naplno. V naší situaci se hraje o všechno, a o to zajímavější to bude. Uděláme všechno pro to, abychom získali tři body a ukázali, kdo je tady šéfem.

 

Jak se těšíš na podporu pardubických fanoušků?

Diváci nám pomohli zatím v každém domácím utkání. Věřím, že proti Hradci se zapojí do fandění ještě více lidí. Upřímně jsem až překvapený, kolik lidí si v Pardubicích nachází cestu na fotbalový stadion. Jsem z toho nadšený a doufám, že v tom fanoušci budou pokračovat a my jim to vrátíme tím, že udržíme ligu.

 

Jaký zápas proti Hradci očekáváš?

Když jsem nedávno viděl derby mezi Slavií a Spartou, tak to bylo fotbalové. Jsem moc zvědavý, jak bude vypadat sobotní východočeské derby. Doufám, že to bude o fotbalu. Chceme, aby se hrálo podle nás. My chceme určovat tempo hry. Bojovnost, důraz a agresivita v tomto utkání určitě nebude chybět také. Všichni do toho půjdou na sto procent. Já jen doufám ve šťastný konec pro nás.


(Autor: Kazimír Svoboda | Datum: 18.04.2023 | Zdroj fotky: David Haan )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více