Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-18 | 02.04.2023

Juniorky vezou z Julisky výhru

Po zlepšeném výkonu ve druhé půli dokázaly juniorky otočit nepříznivý vývoj a dovést utkání na Dukle do vítězného konce.


17. kolo 1.ligy dorostenek, 1. 4. 2023 hř. Praha - UMT Juliska

 

FK Dukla Praha ženy - FK PARDUBICE 1:2 (1:0)

Branky: 6. Kanzelsbergerová - 58. z PK, 83. Koblížková

 

Bez karet.

Rozhodčí: Kovářová, Brzková, Josipovic

 

Sestava: Smutná - Kubištová, Smejkalová, Friedrichová, Chlupáčová - Burešová, Koblížková, Vamberová (75. Vrabcová) - Nechvílová (86. Pírková), Hlaváčová, Melounová

 

Hodnocení trenérů: Máme za sebou utkání dvou naprosto rozdílných poločasů. Na první půli bychom z naší strany našli jen velmi málo pozitivních věcí. Nepovedl se nám vstup do utkání a brzy jsme zbytečně inkasovali. Asi půlhodinu to byl z naší strany naprosto bezkrevný výkon, bez nasazení, bez emocí, bez bojovnosti. Kombinace nám vázla, nebyli jsme schopni podržet balon a byli jsme pod mírným tlakem Dukly, kterou naopak vstřelený gól povzbudil a hrála aktivně a s chutí. Konec první půle naznačil malé zlepšení, ale v naší hře bylo stále mnoho nepřesností.

Přestávka nám pomohla, do druhé půle jsme nastoupili se snahou se zápasem něco udělat. Aktivita byla na naší straně a Duklu jsme k jejím kombinacím vůbec nepouštěli. Brzy se nám podařilo dorovnat stav z penalty, což nás ještě více povzbudilo. Udržovali jsme si převahu, měli jsme několik dobrých šancí, ale zasloužené odměny jsme se dočkali až pár minut před koncem, kdy vstřelila svou druhou branku v utkání Maruška Koblížková. Utkání jsme pak již dovedli do vítězného konce.

První půle byla z naší strany velmi špatná, za druhou musíme holky naopak vyzdvihnout, protože zápas nevzdaly a herně se výrazně zvedly. V poslední době nás trápí zdravotní neduhy, ať už zranění nebo nemoci, utkání jsme absolvovali v trochu okleštěné sestavě a některé holky musely navíc překonat zdravotní trable i během zápasu, za což jim patří dík. Následující víkend máme volný, snad se do dalšího zápasu zdravotně dáme trochu více dokupy.


(Autor: Kumpan Ondřej | Datum: 02.04.2023 | Zdroj fotky: FK Pardubice )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více