Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

ČFL | 20.03.2023

Cítil jsem se dobře, říká Jan Jeřábek, který odehrál 90 minut za rezervu

Pardubický B-tým sehrál v sobotu důležitý duel ČFL proti FK Přepeře. Souboj to byl zajímavý, přesto se diváci gólu nedočkali. Svěřenci trenéra Němečka i potřetí v jarní části sezóny neprohráli, navíc mohou být Pardubáci spokojeni ještě s jedním faktem – Jan Jeřábek konečně odehrál celých 90 minut ostrého zápasu!


Utkání, které se odehrálo v sobotu dopoledne v Ohrazenicích, moc atraktivity nenabídlo. Dobrou zprávou pro pardubické fanoušky ale je, že kapitán Jan Jeřábek odehrál po vleklém zranění konečně celé utkání. „Řeknu, do osmdesáté minuty to bylo dobré. Potom už jsem trochu tahal nohy. To se ale dožene. Cítil jsem se dobře,“ řekl po utkání Jan Jeřábek.

 

Pardubický B-tým nepředvedl špatný výkon. Své šanci si připravil. Přesto ale utkání skončilo remízou a oba týmy se tak rozešli se ziskem jednoho bodu. „Je to trochu škoda, protože jsme měli spoustu akcí, které jsme nedotáhli. Kdybychom je dotáhli, musíme vyhrát. Myslím, že jsme nechytli prvních dvacet minut. Byli jsme zalezlí a nebyli moc na balónu. Potom jsme ale převzali iniciativu a začali hrát s míčem. Soupeř trochu spoléhal na brejky. Jeden jsme jim ve druhé půli darovali, ale naštěstí gólem neskončil,“ hodnotil duel s Přepeřemi Jeřábek.

 

Dlouholetý kapitán pardubického A-týmu, který si před začátkem této sezóny přivodil vleklé zranění, chválil připravenost celého týmu na utkání proti FK Přepeře: „Byli jsme velmi dobře připraveni. Trenér nám před utkáním řekl, jak budou Přepeře hrát a hráli přesně tak. Měli jsme ale více využít naší rychlosti.“

 

Krásné a slunečné počasí provázelo sobotní dopoledne v Ohrazenicích. Umělá tráva, na které se duel odehrál, však příliš rychlosti fotbalu nesvědčila. „Umělka je prostě suchá. Balón na ní nejezdí moc rychle. Trochu to tu hru zpomalovalo, ale těžko říct, jestli to samotné utkání ovlivnilo,“ dodal po závěrečném hvizdu 39letý srdcař Pardubic.


(Autor: Kazimír Svoboda | Datum: 20.03.2023 | Zdroj fotky: David Haan )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více