Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-15 | 05.12.2022

Zhodnocení posledních pěti zápasů podzimní části starších žákyň

Konec podzimu byl jako na horské dráze. V jednom zápase se nám herně dařilo, v dalším zase ne.


8. kolo 1. ligy starších žákyň Čechy, 26. 10. 2022 hř. Slavia Hradec Králové, UMT


FC Hradec Králové ženy - FK PARDUBICE 2:0 (2:0)
Branky: 14. Kratochvílová, 34. Hauferová
 
Rozhodčí: Nguyen
 
Náš nejméně povedený zápas podzimu vyšel zrovna na derby s Hradcem Králové. Jakoby holkám z nervozity touha po vítězství v derby svázala nohy. Nepředvedli jsme ani z daleka to, co umíme, byli jsme všude druzí, kazili jsme jednoduché přihrávky, čímž jsme to soupeři značně usnadňovali. Hradec vstřelil oba góly už v prvním poločase, ale nám se na to nepodařilo do konce utkání odpovědět, i když šance jsme na to měli. Bohužel v tomto utkání na nás průměrný výkon soupeře stačil.
 
10. kolo 1. ligy starších žákyň Čechy, 30. 10. 2022 hř. Pardubice - Dolíček


FK PARDUBICE - FC SLOVAN LIBEREC mládež 2:3 (1:1)
Branky: 22. Kellnerová, 63. Dytrtová - 15., 64. Csizmaziová, 60. Albrechtová
 
Rozhodčí: Šebetka
 
V zápase s Libercem se nám nedařilo herně tak, jak bychom si představovali. Nefungovala nám spolupráce ve středu hřiště jak jsme zvyklí. Liberec se dostal 2x do vedení, nám se podařilo 2x stav srovnat, ovšem třetí gól byl už nad naše síly. 
 
11. kolo 1. ligy starších žákyň Čechy, 6. 11. 2022 hř. Praha Eden, přírodní tráva


SK Slavia Praha fotbal mládež - FK PARDUBICE 6:1 (3:0)
Branky: 13. Bartošová, 30. Bechyňová z PK, 32. Chvoštíková, 59. Stejskalová, 62. Mašková, 63. Jirounková - 52. Nechvílová


ŽK 1:2
Rozhodčí: Petr
 
Vstup do zápasu se nám povedl, naše holky dobře nastoupily na hráčky Slavie, které pod tlakem dělaly chyby, z kterých pramenily šance, ale bohužel se nám nepodařilo dotlačit míč do sítě. Slavie má po zisku míče skvěle natrénovaný přechod do útočné fáze, z kterého pramenily dva góly a třetí jsme jim darovali ze zbytečného pokutového kopu. 
Začátek druhého poločasu vypadal slibně, Pája Nechvílová je faulována ve vápně, avšak my příležitostí pohrdáme, slavistická golmanka penaltu chytá. Pár minut na to se nám přeci jen podaří snížit. Pája Nechvílová se po centru ze strany trefuje přesně. Radost bohužel netrvá dlouho, během čtyř minut obdržíme tři branky a je po zápase. 
I když výsledek vypadá na jasnou záležitost, holky musíme za výkon pochválit. Mrzet nás může hlavně začátek utkání, kdy párkrát chyběl kousek. Slavie pak ukázala svoji kvalitu a zaslouženě vyhrála. 
 
12. kolo 1. ligy starších žákyň Čechy, 13. 11. 2022 hř. Pardubice - Ohrazenice, UMT


FK PARDUBICE - VIKTORIA PLZEŇ fotbal 1:0 (0:0)
Branka: 64. Nevosádová

 

ŽK 0:1
Rozhodčí: Čapek

 
Zápas s Plzní byl jako pokaždé napínavý až do konce. Plzeň byla lepším týmem, přehrávala nás, s čímž přicházely jejich šance, které se nám dařilo odvracet. My se do největší šance dostali na konci prvního poločasu, kdy Terka Kellnerová běžela sama na golmanku, ale bohužel o kousek minula. 
Ve druhém poločase byl obraz hry stejný, plzeňské hráčky nastřelily tyč a vytvořily si dvě tutové šance. Jednu skvělým zákrokem vychytala Deny a z druhé minuly bránu. V 64. minutě jsme zahrávali rohový kop, na centr Terky Dytrtové si naskočila nikým nehlídaná Gabča Nevosádová a hlavou poslala míč do sítě. Našim holkám se podařilo stav udržet, a tak jsme si mohli připsat cenné vítězství nad těžkým soupeřem. 
 
9. kolo 1. ligy starších žákyň Čechy, 17. 11. 2022 hř. Pardubice - Ohrazenice, UMT


FK PARDUBICE - Fotbalový klub mládeže VYSOČINA JIHLAVA 3:1 (1:0)
Branky: 31. Dytrtová, 75. Kozáková, 79. Kubisková - 41. Palečková


ŽK 0:1
Rozhodčí: Pečinka


Jihlavu jsme od začátku utkání přehrávali, ale spalovali jsme jednu šanci za druhou. V prvním poločase jsme si pomohli standardkou, kdy Terka Dytrtová dala krásný gól z přímého kopu. 
Druhý poločas vypadal úplně stejně jen s tím rozdílem, že naše holky měly ještě větší tlak, vytvořily si nespočet brankových příležitostí, ale řešení bylo trestuhodné, za což nás soupeř potrestal a z brejku vyrovnal na 1:1. V 75. minutě nás poslala do vedení Kamča Kozáková a čtyři minuty na to se skvěle z přímého kopu trefila tentokrát Lucka Kubisková. 
V tomto zápase se ukázalo, že mít herní převahu nic neznamená, pokud se nepromění vyložené šance. Na tomto musíme do příštích zápasů zapracovat, abychom se zbytečně nemuseli do konce utkání strachovat o výsledek, o kterém mělo být rozhodnuto už v prvním poločasu.


(Autor: Aneta Reinberková | Datum: 05.12.2022 | Zdroj fotky: Marcela Opltová )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více