Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

esport | 02.12.2022

FIFA tým zahájí letošní tažení e:Ligou v neděli proti Teplicím

Rok se s rokem sešel a opět se nám blíží start oblíbené FIFA soutěže e:Liga. Tu pořádá LFA a jedná se obdobu fotbalové FORTUNA:LIGY. V předchozím ročníku náš FIFA tým skončil na 12. příčce, kdy v playoff vypadl těsně S Bohemians 1905. Co nás tento ročník čeká? A v jaké soupisce nastoupíme? Na to se podíváme v našem článku.


Pokud sledujete naše sociální sítě, nebo přímo sociální sítě naše FIFA týmu, tak víte, že pro letošní sezónu se ke stálici Jakubovi „JamesBonnymu“ Němcovi povedlo přivést pardubického fotbalového odchovance a hráče, který už našemu esport týmu přinesl v minulosti úspěch. Řeč je zkušeném esportovém hráči Matesovi „Mikim“ Mikanovi.

 

Ten pro pardubický klub vyhrál v roce 2020 se svým parťákem Seronem celou e:Ligu a letos má stejný cíl stejný! Konkurence je veliká, ale věříme, že kluci společně dokráčí v celé lize co nejdál.

  

 

Na úvod e:Ligy budou soupeřem Teplice

 

Svou premiéru v letošní e:Lize bude mít tento dvoučlenný tým již tuto neděli 4. prosince 2022, kdy od 17:00 hod. zahájí sezónu zápasem proti FK Teplice. Hraje se systémem 4x BO1, tedy dva hráči z každého týmu se utkají proti sobě, celkem jde o čtyři zápasy. Vítěz pak bere 3 body do tabulky, za remízu 1 bod a za prohru odchází tým s prázdnou.

 

Zajímavostí je, že první ligový duel našeho esport týmu můžete sledovat v přímém přenosu na Twitch.tv, konkrétně na kanálu našeho ambassadora Caabika. Jeho kanál najdete zde a sledovat ho můžete nejen v době našeho zápasu.

 

 

V úterý proti Viktorii Plzeň

 

Letošní e:Liga startuje v rychlém tempu a další zápas čeká naše virtuální hráče ihned v úterýproti Viktorii Plzeň! Ta nastoupí již v tradičním složení Laky + Huhnak. Naše hráče tedy nečeká lehký vstup do ligy, ale věříme, že naši borci odvedou co nejlepší výkon! Také úterní zápas začne v 17:00 hod.  

 

sca

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 02.12.2022 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více