Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-11 | 10.10.2022

WU11: Podzimní ligový turnaj

V neděli 2. října jsme s holkami ročníků 2012 a 2013 absolvovali podzimní turnaj dívčích nadějí na dobře připraveném trávníku ve Světlé nad Sázavou. Čekal nás souboj s osmi kvalitními družstvy včetně obou pražských "S".


Do turnaje jsme vstoupili skvěle, a to čtyřmi výhrami v řadě. Holky zdolaly postupně Roudnici nad Labem (13:0), Trutnov (2:0), Třebeš (3:1) a Duklu Praha (4:1). Následovalo klasické derby s Hradcem Králové, které bylo jako vždy velice bojovné, ale gól jsme neviděli. Troufnu si tvrdit, že jsme byli lepším celkem, ale nedokázali jsme využít náš tlak. Rozhodčí nám také zrovna nepomohl, ale to k fotbalu samozřejmě patří (0:0).
V dalším utkání jsme změřili síly s Libercem, na který si poslední dobou vybíráme své slabší chvíle a bohužel to byl případ i tohoto turnaje. Liberec zaslouženě zvítězil 4:1, z naší strany nešlo o dobrý výkon. Děvčata se ale rychle oklepala a sehrála velmi dobrý následný zápas se Slavií Praha, který rozhodla jediná branka, bohužel do naší sítě (0:1). S turnajem jsme se rozloučili posledním utkáním s celkovým vítězem, a to se Spartou Praha. Neproměněné šance a chyby v obraně znamenaly prohru 0:4.


Holky se umístily na neoblíbeném bramborovém fleku, ale rozhodně si zaslouží pochvalu. Věříme, že se nám podaří ještě na podzim odehrát přátelská utkání s některými z těchto soupeřů.
Děkujeme rodičům za podporu!


(Autor: Milan Burdych | Datum: 10.10.2022 | Zdroj fotky: Tereza Malá )



Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více